Helicoptere.be | C/A Planner

Helicoptere.be

Een prestigieuze ervaring die u in hogere sferen brengt

Helicoptere.be is gevestigd op de luchthaven van Namen en organiseert helikoptervluchten vanaf 23 Euro (excl. BTW) per persoon. Per vlucht kunnen 3 passagiers mee die een onvergetelijke ervaring zullen meemaken.

Helicoptere.be is gevestigd op de luchthaven van Namen en organiseert helikoptervluchten vanaf 23 Euro (excl. BTW) per persoon. Per vlucht kunnen 3 passagiers mee die een onvergetelijke ervaring zullen meemaken en tegelijkertijd het gevoel zullen hebben dat ze deelnamen aan een zeer luxueus evenement.

Veilig vastgegespt in de helikopter (model Robinson R44) zal de piloot samen met zijn 3 passagiers een vlucht uitvoeren van ongeveer 6 minuten, aan een snelheid van bijna 200 km/u. De helikopter vliegt over Namen, de Citadel en de prachtige landschappen bezaaid met abdijen en kastelen en op aanvraag kunnen er zelfs extra bezichtigingen op de route voorzien worden.

Permanent spektakel


In één uur tijd kunnen tot 30 deelnemers genieten van het helikopterspektakel en voor grotere groepen kunnen verschillende toestellen ingezet worden. Tijdens het seizoen bruist het op de luchthaven van de activiteiten van (zweef)vliegtuigen, parachutisten en helikopters die – van op het aangename terras dat van de wind afgesloten is – zorgen voor een permanent spektakel.

De luchthaven heeft een ruime parking met voldoende parkeerplaatsen voor zowel auto's als bussen en een restaurant dat privé kan afgehuurd worden, inclusief de chef die voor een gezellige lunch kan zorgen.

De volledige organisatie van een helikopterevenement op een locatie van uw keuze is eveneens mogelijk, al moet er uiteraard wel voldoende ruimte zijn voor een landingsplaats voor de helikopters en moet er ook rekening gehouden worden met een extra dossierkost voor luchthavenadministratie.

Op uw aanvraag werken wij alle andere gepersonaliseerde formules met plezier voor u uit.

Delen

Direct contact

Helicoptere.be

Mr Patrick Van Hoof
13 rue de Liberchies
6238 Luttre

T: +32 475 667802
E: info@helicoptere.be
W: www.helicoptere.be