Hadler DMC | C/A Planner

Hadler DMC

Specialist in smaakvolle events in Scandinavië

Hadler DMC is een van de toonaangevende bedrijven in het organiseren van vergaderingen, incentives, evenementen en teambuilding op de Scandinavische markt.

Hadler DMC is een van de toonaangevende bedrijven in het organiseren van vergaderingen, incentives, evenementen en teambuilding op de Scandinavische markt. Sinds 1984 behoren wij tot de topbedrijven op de markt en wij kunnen onze expertise aanbieden in Denemarken, Noorwegen, Zweden, de Faeröer-eilanden en Groenland. Wij organiseren het hele jaar door avontuurlijke evenementen voor onze gasten en zorgen ervoor dat de deelnemers de tijd van hun leven beleven. Hoe groot de groep ook is, wij streven er altijd naar een mooi uitgebalanceerd programma te organiseren met een perfecte mix van cultuur, gastronomie en spannende verrassingen – en zorgvuldig afgestemd op de wensen van de deelnemers.

Ervaring met de Belgische markt


Hadler DMC mocht reeds werken voor een grote Belgische verzekeringsonderneming. Dit Belgische bedrijf koos Kopenhagen als zijn volgende bestemming en besliste dat "lekker eten het belangrijkste onderdeel van hun verblijf zou zijn", en wij waren niet zinnens hen te ontgoochelen. De uitdaging bestond erin restaurants te vinden die plaats genoeg hadden voor een groep van 50 mensen maar toch een uniek concept hadden. En dus stelden wij hen het "Custom House" en "Era Ora" voor – het Italiaanse restaurant dat een Michelin-ster heeft. Als lunch zouden zij iets traditioneels krijgen, open broodjes in de "Nyhavn Færgekro", dat in een bekend, mooi district van Kopenhagen ligt waar zeilschepen langsheen het kanaal aangemeerd liggen, in een kader van gebouwen uit de 16e eeuw. Na een paar telefoontjes met de klant besloten wij aan hun evenement ook een aantal outdooractiviteiten toe te voegen - iets actiefs, maar met de mogelijkheid om ook wat rond te lopen en tegelijkertijd iets van de stad te zien. We regelden een kanaalboot die ze zelf konden besturen en zorgden ook voor fietsen, het beste vervoermiddel in de stad. Ook de "Copenhagen Tour" op Segways, met onze goede vriend en partner Seamus, en de "Mobile Rally", onze nieuwe ludieke teambuilding-activiteit waarbij de groep gebruik maakt van een gsm om elkaar doorheen de stad te sturen, met verschillende opdrachten en raadsels, zaten in het pakket. De klant was zeer tevreden over ons voorstel maar geraakte er niet goed uit wat de keuze van het hotel betrof. Ze verkozen zelf 6 maanden van tevoren naar Kopenhagen te komen om de hotels ter plaatse met ons te bekijken om het meest geschikte hotel voor de groep te vinden.

Partnerships
Hadler DMC is vertrouwenspartner van: Hosts Global Alliance – ADMEI - World Of DMCs -
SKÅL International - Site

Delen

Direct contact

Hadler DMC

Bent Hadler, CEO
Hadler DMC
Meetings & Incentives
Torvet 6
DK 4600 Køge, Copenhagen, Denmark
T: +45 70 27 13 26
E: bha@hadlerdmc.com
www.hadlerdmc.com