Grappige, serieuze, rustige, wilde, avontuurlijke of zakelijke personeelsfeesten | C/A Planner

Way2Events

Grappige, serieuze, rustige, wilde, avontuurlijke of zakelijke personeelsfeesten

Way2events is een trendsettend evenementenbureau dat door zijn jarenlange ervaring in hospitality, incentives & events ook vast en zeker de geschikte partner is voor uw “Personeels – en eindejaarsfeesten.”

Way2events is een trendsettend evenementenbureau dat door zijn jarenlange ervaring in hospitality, incentives & events ook vast en zeker de geschikte partner is voor uw "Personeels – en eindejaarsfeesten."

Way2events beschikt over meer dan 10 jaar ervaring en een 10-tal medewerkers met jonge en frisse ideeën alsook ervaren visies en voldoende expertise waaruit we inspiratie kunnen putten voor al uw aanvragen.

Spetterend en oogverblindend

Een intensief & sportief "Spel zonder Grenzen" gevolgd door een lekkere bbq? Een smakelijke bier – of wijndegustatie met erna een heerlijk menu met aangepaste bieren of wijnen? Een spannende "Las Vegas Show Night!" of simpelweg een spetterend en oogverblindend dansfeest waar de collega's jaren later in de wandelgangen nog steeds over praten?

Way2events luistert als bureau naar jullie wensen & noden en gaat daarmee aan de slag om jullie bedrijf en zijn medewerkers een onvergetelijke dag, avond, weekend of week te bezorgen. Graag helpen we jullie verder met jullie grappige, serieuze, rustige, wilde, avontuurlijke, zakelijke,… aanvragen.

Delen

Direct contact

Way2Events

Way2Events
T: +32 (0)11.77.15.50
E: info@way2events.be
W: www.way2events.be