Bestemming Les Lacs de l'Eau d'Heure | C/A Planner

Golden Lakes Hotel

Bestemming Les Lacs de l'Eau d'Heure

Het Golden Lakes Hotel, gelegen aan de rand van het meer in een unieke groene omgeving in Wallonië, verenigt op één plaats alle essentiële troeven voor de organisatie van je volgende professionele evenement: residentieel seminarie, studiedag of teambuilding.

 

Authentieke werkomgeving in het seminariecentrum

Dankzij zijn ligging en infrastructuur biedt het seminariecentrum van het hotel een authentieke, natuurlijke werkomgeving.

Met een oppervlakte van 500 m² kan het centrum tot 600 personen ontvangen in theateropstelling in 7 vergaderzalen, die volledig aangepast kunnen worden en gepersonaliseerd naar je behoeften.

De meren, de perfecte plek voor je volgende teambuilding

Met zijn 1800 hectare water en bos is de site Lacs de l'Eau d'Heure de ideale plaats om je medewerkers mee te nemen voor een teambuildingactiviteit.

Of het nu gaat om sportieve, nautische of culturele activiteiten, er worden talrijke activiteiten aangeboden aan de bezoekers van de meren. Dat brede scala aan activiteiten garandeert dat je een geweldige tijd zult hebben met je collega's.

Ga samen met je team de moeilijkste uitdagingen aan en geniet van de natuur die je ter beschikking staat.

Alles-in-éénpakket

Golden Lakes biedt all-in-one-arrangementen die viersterrenaccommodatie, seminariecentrum, catering en teambuildingactiviteiten combineren.

Vertrouw de organisatie van je volgende bedrijfsevenement toe aan Golden Lakes en beleef onvergetelijke momenten in deze prachtige streek.

Residentieel pakket vanaf € 100 pp.

Lacs de l'Eau d'Heure is de ideale plaats om je medewerkers mee te nemen voor een teambuildingactiviteit.

Delen

Direct contact

Golden Lakes Hotel

Les Lacs de l'Eau d'Heure
Route de la Plate Taille 51
B-6440 Froidchapelle

+32(0)71.31.71.19
séminaire@goldenlakeshotel.be
www.goldenlakeshotel.be

LinkedIn