Geniet een koninklijke ontvangst | C/A Planner

Royal Windsor Hotel Grand Place

Geniet een koninklijke ontvangst

Een personeelsfeest of eindejaarsdiner voor heel het team, maar ook conferenties en seminars zijn uitzonderlijke gelegenheden die een aangepaste locatie nodig hebben.

Een personeelsfeest of eindejaarsdiner voor heel het team, maar ook conferenties en seminars zijn uitzonderlijke gelegenheden die een aangepaste locatie nodig hebben.

Zowel voor meetings in beperkte kring die een intieme sfeer vereisen als voor grote bijeenkomsten voor heel de onderneming vind je in het Royal Windsor Hotel Grand Place een geschikte zaal. Er is keuze tussen 15 vergaderzalen voor maximum 220 personen. Het Salon Grand Place heeft samen met de aanpalende 'Bibliothèque' een capaciteit van 120 personen. Loungebar Duke's is met zijn Marie-Antoinettestijl de gedroomde plek om het feest verder te zetten tot in de late uren. Dat alles op enkele passen van de Grote Markt van Brussel.

Er is een uitgebreid aanbod van formules voor een receptie van hoog niveau: een galadiner, een walking dinner of een buffet met hapjes, ... Maar ook verschillende soorten koud buffet, belegde broodjes of surprisebroodjes kunnen gezellig en origineel overkomen. Het personeel van het Royal Windsor Hotel Grand Place past zich in alle omstandigheden aan de ideeën en wensen van de klant aan ... of anticipeert zelfs, om aan hun evenementen net dat ietsje meer te geven: als het ware een 'koninklijke' toets.

De perfecte ligging


Het Royal Windsor Hotel Grand Place is perfect gelegen in hartje Brussel, op een paar meter van de bekende Grote Markt, de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen en de Zavel met zijn antiekhandelaars. Dit luxueuze vijfsterrenhotel ligt ook vlakbij het centraal station en op 20 minuten rijden van de nationale luchthaven.

Het hotel telt 267 elegante kamers en suites, verdeeld over zes verdiepingen. Overal beschik je over het comfort van airconditioning, Wi-Fi, een flatscreentelevisie, een automatische minibar, een broekenpers en een kluis. Marmeren badkamers en luxe verzorgingsproducten maken de verfijning van deze kamers compleet. Alle gasten krijgen gratis toegang tot de fitnesszaal en de sauna. Ook een bewaakte privéparking staat ter beschikking.

Delen

Direct contact

Royal Windsor Hotel Grand Place

Royal Windsor Hotel Grand Place
Duquesnoystraat 5 – 1000 Brussel
T : 0032 2 505 55 55
F : 0032 2 505 55 00
E : info.royalwindsor@warwickhotels.com
W : www.royalwindsorbrussels.com