Fort Napoleon | C/A Planner

Fort Napoleon

Oostende: Fort Napoleon

Dit indrukwekkende fort te midden van de Oostendse duinen is een unieke bestemming voor evenementen, meetings en teambuildingactiviteiten.

Napoleon bouwde het vijfhoekige fort in 1811 ter verdediging tegen de Engelsen. Tijdens de twee wereldoorlogen kwam het in handen van de Duitse bezetter. Het fort raakte in verval tot het in 1995 eigendom werd van Erfgoed Vlaanderen. Na een grondige restauratie werd het in 2000 opengesteld voor het publiek.

Binnenlocatie, maar evengoed buitenlocatie

Sindsdien is het fort een trekpleister voor zowel toeristen als bedrijven: cultuur, sport en werk kunnen er op een unieke manier in elkaar overvloeien. Er is een grote, moderne vergaderzaal (80 personen), een kleinere, gezellige vergaderzaal (14 personen) en voldoende parkeergelegenheid. Het fort heeft ook zijn eigen restaurant en knusse bistro met een prettig zonneterras. Wil je voor je evenementen het volledige fort huren of enkel bepaalde lokalen, dan kan dat. Er zijn dus verschillende opties om je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Delen

Direct contact

Fort Napoleon

Meet in Oostende
+32 059 25 53 17
info@meetinoostende.be
www.meetinoostende.be