Flims Laax Falera Meetings | C/A Planner

Flims Laax Falera Meetings

Flims-Laax-Falera: topbestemming voor congressen, meetings en incentives in de bergen

De drie toeristische trekpleisters Flims, Laax en Falera liggen op 1.100 m boven het zeeniveau, omringd door bergen, op een prachtig zonneterras dat boven de ongerepte, romantische Rijnkloof uittorent.

De regio Flims-Laax-Falera, in het hart van Graubunden, is dankzij zijn vlotte bereikbaarheid en vele recreatiemogelijkheden een topbestemming voor meetings, incentives, conferenties en events. Je wordt er meteen betoverd door het unieke, bosrijke landschap met idyllische bergmeren, kristalheldere bergstromen en culturele bezienswaardigheden.

De Waldhaus Arena, een immense evenementenhal die plaats biedt aan 1.800 genodigden, maakt van Flims een van de aantrekkelijkste meetinglocaties in de Zwitserse Alpen. Met zijn state-of-the-art-voorzieningen biedt de regio een boeiende, dynamische setting voor ieder evenement, van klassiek conferentiehotel over kleinschalig congrescentrum hoog in de Alpen tot moderne evenementenhal.

FLF Meetings maakt je wegwijs in de regio

Wie een echt gevarieerd event wil aanbieden, vindt in de regio tal van ideeën voor incentives en mogelijkheden voor allerhande activiteiten. De evenementenagentschappen in Flims-Laax-Falera zijn bijzonder beslagen in het ineenboksen van een spannend en onderhoudend randprogramma.

FLF Meetings is het aangewezen contactpunt om een congres of meeting in de regio Flims-Laax-Falera in te plannen. Ze zoeken de ideale evenementenlocatie, de aangewezen hotels en de juiste faciliteiten voor unieke avondevenementen, galadiners of aantrekkelijke indoor- en outdooractiviteiten. Ze werken nauw samen met partners in de regio om van elk evenement een succes te maken. Je kunt gratis een beroep doen op hun diensten en hun voorstellen zijn niet bindend maar louter adviserend.

Wie een echt gevarieerd event wil aanbieden, vindt in de regio tal van ideeën voor incentives.

Delen

Direct contact

Flims Laax Falera Meetings

Flims Laax Falera Meetings
Jasmin Boltshauser
Via dil Parc 3
CH–7018 Flims
0041 81 928 48 72
j.boltshauser@flf-meetings.ch
www.flf-meetings.ch

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings