Fit4Business | C/A Planner

Fit4Business

Functional training: sportief en functioneel

Fit4Business heeft een gediplomeerde functional trainer in huis die je personeelsleden graag onder de loep neemt en de juiste functional training op hen loslaat.

Je kunt met je bedrijf zomaar een sportieve activiteit inlassen, dat kunnen we alleen maar toejuichen. Maar je kunt er ook een functie aan geven: afhankelijk van de noden en besognes van het doelpubliek kunnen we ook gerichter gaan werken. Bekken, romp, rug, ... Een sessie voor magazijniers die veel moeten heffen? Of voor bureauratten die aan het scherm gekluisterd zitten?

Functional training spruit voort uit de rehabilitatieleer en is meer dan zomaar even fitnessen. Deelnemers worden bewust gemaakt van enkele principes die hun houding en gedragingen in het dagelijkse en werkende leven van pas kunnen komen.

Fun en functioneel

Klinkt allemaal geleerd en serieus? Dat is het aan de basis ook, maar we houden het ook fun. Dit is een groeps- en teambuildingactiviteit, die zowel fun als nuttig is. Doen!

Wie in zijn bedrijf echte probleemgroepen heeft, kan ook een sequentie aan sessies boeken. In wezen is dat de ideale manier om functional training ten volle tot zijn recht te laten komen.

Een uur functional training kan al vanaf 85 euro per uur (maximum 20 personen, exclusief kilometerkosten). Combineren met andere activiteiten en er een bedrijfssportdag van maken? Dat kan met Swiss Ball-training, spinning, stoelmassages, ...

Deelnemers worden bewust gemaakt van enkele principes die hun houding en gedragingen in het dagelijkse en werkende leven van pas kunnen komen.

Delen

Direct contact

Fit4Business

+32 9 329 02 73
info@fit4business.be
www.fit4business.be