Feeërieke conferenties en events aan de Ierse kust | C/A Planner

Royal Marine Hotel

Feeërieke conferenties en events aan de Ierse kust

Een korte rit langs de zuidoostkust van Ierland voert u rechtstreeks naar Dun Laoghaire, waar het Royal Marine Hotel uitkijkt over de Baai van Dublin.

Een korte rit langs de zuidoostkust van Ierland voert u rechtstreeks naar Dun Laoghaire, waar het Royal Marine Hotel uitkijkt over de Baai van Dublin. Dit historische hotel is bijzonder populair bij de lokale bevolking en is een indrukwekkende uitschieter aan de skyline van Dun Laoghaire. De plaats waar vandaag het Dun Laoghaire Royal Marine Hotel zijn vaste stek heeft, doet al sinds 1828 dienst als hotelaccommodatie.

Met een terrein dat zich uitstrekt over 1,62 ha en een magnifiek uitzicht over Dublin Bay, met rechtstreekse toegang tot de promenade en pier van Dun Laoghaire, is het Royal Marine Hotel & Spa het gedroomde decor voor al uw meetings en events. Dun Laoghaire is een kuststadje zo'n tien km ten zuiden van het centrum van Dublin. U vindt er niet alleen enkele van de mooiste wandelpaden in de county, maar ook twee kilometerslange pieren en het People's Park, ideaal voor een rustige avondwandeling.

Uw event in de kijker


Het Royal Marine Hotel heeft 14 vergaderzalen, waarvan 12 in de originele McCurdy vleugel. Deze prachtige, authentieke zalen werden met de grootste zorg gerestaureerd.

Het Carlisle Conference & Banqueting Centre werd speciaal gebouwd en ingericht voor het organiseren van grotere evenementen en biedt plaats aan 750 genodigden. Dit magnifieke congrescentrum is geknipt voor het organiseren van conferenties, tentoonstellingen, productlanceringen, galafeesten, liefdadigheidsevenementen en zelfs huwelijksfeesten. Niet alleen bedrijfsevenementen, maar ook privéfeesten en benefietfeesten worden door het eventsteam tot in de puntjes verzorgd. Het hotel heeft op dat vlak zijn sporen al verdiend met de organisatie van tal van high-profile evenementen zoals Miss Ireland 2009 en de Media Award Ceremonies.

Alles-in-één


De vergaderzalen met hoge plafonds en natuurlijk daglicht dankzij de grote schuiframen met zicht op Dublin Bay, bieden plaats aan groepen van 2 tot 240 deelnemers. Ze zijn bovendien uitgerust met alle moderne comfort, inclusief airconditioning, om uw conferentie of feest in de best mogelijke omstandigheden te laten verlopen.

Alle kamers werden ingericht met ergonomisch verantwoord meubilair en bieden tal van extra's waaronder wifi, een lcd-projector met scherm, een 42-inch lcd tv, dvd/vcr en flap-overbord,
mineraalwater, pepermuntjes, papier en pennen. Het bedrijfs- en communicatieteam en het conferentie- en eventsteam van het hotel leiden het hele event in goede banen.

Prima bereikbaarheid


Het centrum van Dublin is vlot bereikbaar met de DART-trein: het station ligt op 2 minuten wandelafstand. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid en een pendeldienst brengt gasten van de luchthaven van Dublin naar het Royal Marine Hotel en weer terug. De busrit duurt 40 minuten en kost €8 enkel. Met de DART-trein duurt het amper twintig minuten om van het centrum van Dublin naar Dun Laoghaire te reizen. Het Royal Marine Hotel bevindt zich dus vlak bij de hoofdstad en ligt tegelijk in een unieke, pittoreske omgeving.

Delen

Direct contact

Royal Marine Hotel

Brenda Killeen
Conference & Events Sales Manager
Royal Marine Hotel, Marine Road, Dun Laoghaire, Co Dublin

T: +353 (1) 230 0030
E: events@royalmarine.ie
W: www.royalmarine.ie