Een vergaderlocatie die hoge toppen scheert | C/A Planner

Eyckenmolen

Een vergaderlocatie die hoge toppen scheert

De Eyckenmolen is de gedroomde locatie voor professionele evenementen en seminaries. Een uniek kader (bourgondische stijl), met indrukwekkende vergezichten (top van een heuvel) en een persoonlijke service.

De seminarieruimtes zijn voorzien van alle moderne technieken en zijn volledig functioneel aan te passen volgens de wensen van de klant.  Er is gratis parking op het domein.

Panorama

Panorama is de grootste zaal (95 m²) en kan gebruikt worden voor een vergadering, brainstorm, seminarie, persvoorstelling, teambuilding en personeelsfeest. Tot 120 mensen in theateropstelling. De zaal geeft onmiddelllijk uit op de binnenkoer (eveneens bruikbaar voor recepties) en op de grote tuin (3 ha). Aan de zaal is een ruim terras, een petanquebaan, golf (putting green), enzovoort. Draadloze projectie en streaming, een top class geluidsinstallatie, snelle wifi in het hele gebouw.

Orangerie

De Orangerie baadt in het licht en is een uitstekende inspiratiebron voor een vergadering, brainstorm of een intiem feest. Tot 12 personen.

De Eyck

De kleinste ruimte biedt vergaderruimte tot 10 personen en heeft de charme van het huis in Bourgondische stijl. Er zijn welverdiende koffiepauzes met huisbereide versnaperingen. Creatieve catering over de middag en/of 's avonds is part of the deal.

Wandelmeeting

Wil je ontspanning bieden aan je genodigden? Dat kan op het domein: golf (putting green), petanque, biljart, darts, tafeltennis, ... Zie je het nog iets ruimer, dan kun je Vespa- of 2PK-tours maken of een van de knooppuntenroutes volgen met de fiets. Activiteiten in overvloed in de regio Vlaamse Ardennen. Eyckenmolen helpt bij het zoeken van gastprekers, coaches, leuke teambuildingactiviteiten, ...

Wie dat wenst kan ook blijven overnachten in een van de vijf luxueus ingerichte kamers.

Vergaderen op een heuveltop in de Vlaamse Ardennen – uniek!

Delen

Direct contact

Eyckenmolen

+32 55 42 42 80
veronique@eyckenmolen.be
www.eyckenmolen.be