Event Mosaic | C/A Planner

Event Mosaic

Ecobuilding aan zee

Welkom in de wereld van teambuilding met een boodschap. Het eerste luik van dit dagprogramma omvat een bezoek aan het wetenschapspark en innovatiecentrum voor groene toptechnologie Greenbridge te Oostende.

Welkom in de wereld van teambuilding met een boodschap. Het eerste luik van dit dagprogramma omvat een bezoek aan het wetenschapspark en innovatiecentrum voor groene toptechnologie Greenbridge te Oostende. Daarbij ontdekt u welke verrassende toepassingen er vandaag of in de zeer nabije toekomst het dagelijks leven zullen bepalen bij u thuis of op het bedrijf en meten alvast even naar uw kennis over groene energie.

Lunch met lokale visproducten


Na een gezonde lunch met lokale visproducten is het tijd voor onvervalste actie : de nieuwste generatie zuinige offshore RIB boten brengen u in een mum van tijd naar één van de grootste ecowerven ter wereld: de aanbouw van de windmolenparken op de Thornton en Blighbank voor onze kust. Veilig en wel terug aan land kan u dan zelf testen wat de voordelen zijn van elektrische-, hybride-, waterstof- en aardgaswagens. Zowel techneuten als echte leken op dit vlak vinden in deze tocht door de vlakke polders hun gading. Deze formule valt ook vlot te combineren met een seminarie, incentive of productlancering aan zee.

O ja, dit evenement wordt ook volledig CO neutraal gehouden: uw (groene) transfer van en naar de kust wordt in een fonds gestort voor de aanplanting van nieuwe bossen.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Event Mosaic

Event Mosaic - www.eventmosaic.be
 • Bruges Office (Residentie Ten Hove)
  Koning Albert I laan 38-40 - B-8200 Brugge
  Tel: +32 (0)50 39 15 89 - bruges@eventmosaic.be

 • Coast Office
  Derbylaan 37 - B-8450 Bredene
  Tel: +32 (0)59 23 36 43 - coast@eventmosaic.be

 • Ghent Office
  Krevelstraat 57 – B-9000 Gent
  Tel: +32 (0)9 329 66 65 – ghent@eventmosaic.be