Event Mosaic | C/A Planner

Event Mosaic

Belgian Coast Trophy

Tijdens deze ‘trophy’ wordt met de typische kustrijwielen, de zogenaamde “cuisse-taxen” of “billenkarren” een parcours afgelegd doorheen de badplaats van uw keuze.

Tijdens deze 'trophy' wordt met de typische kustrijwielen, de zogenaamde "cuisse-taxen" of "billenkarren" een parcours afgelegd doorheen de badplaats van uw keuze. Onderweg ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden alsook de minder gekende mooie plekjes van de stad. De deelnemers worden verdeeld in een aantal teams die elk een stadsplan, een vragenlijst en een antwoordkaart meekrijgen. De bedoeling is uiteraard de vragen zo correct mogelijk op te lossen alsook de afbeeldingen op de foto's in het straatbeeld te ontdekken en hun locatie op de kaart aan te duiden.

Ludieke praktische proeven


Via een aantal ludieke praktische proeven kunnen nog meer punten verzameld worden. Nadien wordt alles netjes opgeteld en volgt de prijsuitreiking. Voor de eerste drie teams is er een leuke prijs voorzien. Dit is een echte succesformule: het programma is voor iedereen toegankelijk, laat u de interessantste en gezelligste plekjes van uw favoriete badplaats ontdekken en combineert een aantal ludieke proeven met een gezonde dosis teamspirit.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Event Mosaic

Event Mosaic - www.eventmosaic.be
 • Bruges Office (Residentie Ten Hove)
  Koning Albert I laan 38-40 - B-8200 Brugge
  Tel: +32 (0)50 39 15 89 - bruges@eventmosaic.be

 • Coast Office
  Derbylaan 37 - B-8450 Bredene
  Tel: +32 (0)59 23 36 43 - coast@eventmosaic.be

 • Ghent Office
  Krevelstraat 57 – B-9000 Gent
  Tel: +32 (0)9 329 66 65 – ghent@eventmosaic.be