Evenementen zoals thuis … met ietsje meer! | C/A Planner

Château de la Poste

Evenementen zoals thuis … met ietsje meer!

Château de la Poste is de ideale locatie tussen Brussel en Luxemburg voor de organisatie van residentiële en niet-residentiële seminaries, meetings, studiedagen, demonstraties en productlanceringen.

Château de la Poste is de ideale locatie tussen Brussel en Luxemburg voor de organisatie van residentiële en niet-residentiële seminaries, meetings, studiedagen, demonstraties en productlanceringen.

Het hotel heeft 42 kamers met al het mogelijke comfort, in een sober en warm design, met blijvend vrij uitzicht over het bos en 42 hectare park en groen. Heerlijk weg van alle drukte!Château de la Poste, onlangs bedacht met het kwaliteitslabel 'Wallonie Destination Qualité', kan van een evenement een onvergetelijke ervaring maken, met een evenwicht tussen rust en verfijning. Dit dankzij de verschillende formules, die aangepast worden aan de noden van de klant en afgestemd op de doelstellingen van zijn evenement. Tien seminariezalen van 10 tot 100 personen, te midden van de natuur, badend in het daglicht en volledig ingericht, staan hier ter beschikking.

Sportieve en ludieke activiteiten


Talloze sportieve en ludieke activiteiten kunnen door een team van drie professionals worden georganiseerd om teambuildings of incentives te omkaderen: mountainbiken, tennis, volleybal, voetbal, basketbal, minigolf, trimparcours, boogschieten, petanque, ... Terwijl de avonturiers de mooie heuvels in de omgeving doorkruisen kunnen de anderen binnenshuis een spelletje spelen of van een aperitiefje genieten op het panoramisch terras.

Op tafel komen verse streekproducten onder het motto 'natuurlijk, streekgebonden en traditioneel'. Bij het ontbijt geniet je van huisgemaakte confituur, vers geperst fruitsap en brood dat nog warm is. Tijdens de buffetten gaan gastronomie en gezelligheid hand in hand.

Verblijf in de vrije natuur


Een uitzonderlijk verblijf in de vrije natuur – in een boomhut of jachthut, of in een Gallisch dorp – brengt de gasten in een heel bijzondere, authentieke atmosfeer. Voeg daar nog een barbecue, raclette of proeverij in het bos aan toe en het wordt een onvergetelijke ervaring.

Een ware verademing ... een beetje zoals thuis maar toch niet helemaal ...

Delen

Direct contact

Château de la Poste

Château de la Poste
Ronchinne, 25
5330 Maillen (Assesse)
T: +32 (0)81 411 405
G: +32 (0)470 390 200
E: info@chateaudelaposte.be
W: www.chateaudelaposte.be