Enjoy Today Meeting & Events | C/A Planner

Enjoy Today Meeting & Events

Relaxt vergaderen in de Vlaamse Ardennen

Vergaderen in een gezellige, luxueuze accommodatie, in een sfeer van totale mentale ontspanning: het kan bij Enjoy Today Meeting & Events.

Oase van rust

De vierkantshoeve is een verborgen parel in het kloppend hart van de Vlaamse Ardennen. De zaakvoerders renoveerden het gebouw tot een zalige plek die zich leent voor zowel professioneel vergaderen, teambuilding als bedrijfsfeesten. In een oase van rust, die door het harmonieuze contact met de natuur het menselijk welzijn bevordert.

De juiste state of mind

Enjoy Today tilt meetings naar een hogere dimensie door het menselijk brein optimaal te laten functioneren. Vanuit de ruime ervaring die de zaakvoerders  hebben inzake training en coaching, beseffen ze hoe belangrijk het is de juiste state of mind te creëren. Dat doen ze door een sfeer te scheppen die de mens helemaal ontspant, omdat net dan de beste ideeën en de creatiefste initiatieven ontstaan. Los van alle stress en werkdruk. Vol energie, in opperste concentratie.

Begeleiding door virtuele coach

Om dat gevoel in het leven te roepen, zijn kosten noch moeite gespaard. In de vergaderzalen, waar daglicht overvloedig aanwezig is, vind je alle audiovisuele faciliteiten om een meeting perfect georkestreerd te laten verlopen. Voor de meeting begint en tijdens pauzes begeleidt een virtuele coach elke deelnemer om zijn of haar alfa-niveau te bereiken. Dat is het mentale niveau waarop mensen het meest mentaal aanwezig zijn en maximaal kunnen presteren. Ook het verfrissen van de ruimtes met aroma's, aangepast aan het moment van de dag, speelt daarop in. Bij het versterken van de inwendige mens, laten ze bij voorkeur gezonde voeding en dranken de eerste viool spelen.

Geavanceerde slaaptechnologie

De relaxte sfeer die Enjoy Today ademt, weerspiegelt zich nu ook in faciliteiten die verder reiken dan de organisatie van meetings, incentives en teambuildings. Zowel het gloednieuwe sauna- en wellnesscomplex als de sfeervolle bed and breakfast laten toe om je op een uiterst comfortabele wijze te herbronnen. De toepassing van principes voor slaapherbronning, geavanceerde slaaptechnologie en de betere ergonomische kussens leiden je gegarandeerd naar een gezonde mentale nachtrust. Zodat je beter dan ooit gewapend bent om de volgende dag te beginnen.

Enjoy Today tilt meetings naar een hogere dimensie.

Delen

Direct contact

Enjoy Today Meeting & Events

Meldenstraat 45
9700 Oudenaarde

Sabine Slimbroeck
09 395 0074
sabine@enjoytoday.be
www.enjoytoday.be