Engadin St. Moritz, Tourism Organisation | C/A Planner

Engadin St. Moritz, Tourism Organisation

Engadin St. Moritz: vergaderen in de vallei der contrasten

De Haute Engadin, de vallei der contrasten op 1800 m, biedt een onberispelijke infrastructuur en een unieke atmosfeer voor professionele meetings. Het moet gezegd dat wanneer u deze immense hoogvallei aanschouwt...

De Haute Engadin, de vallei der contrasten op 1800 m, biedt een onberispelijke infrastructuur en een unieke atmosfeer voor professionele meetings. Het moet gezegd dat wanneer u deze immense hoogvallei aanschouwt, werken het laatste zal zijn waar u aan denkt. Niemand zal kunnen wachten om dit adembenemende landschap te ontdekken, met zijn besneeuwde bergtoppen die liggen te schitteren in de zon. Kortom, een natuurspektakel dat eerder uitnodigt om de skilatten aan te binden dan om een das om te knopen.

Hotel Skipass inclusive – tot en met mei


Met de formule Hotel Skipass inclusive genieten wintersportliefhebbers, naast hun hotelovernachtingen, van 350 kilometer perfect geprepareerde pistes, drie snowparks, 57 liften en 34 bergrestaurants met zonovergoten terrasjes, dat alles in een unieke en authentieke natuurlijke setting. Gratis gebruik van het openbaar vervoer in de hele Haute Engadin is inbegrepen. En dankzij een extra inspanning van de hoteluitbaters krijgt iedereen die meer dan 1 nacht verblijft in een van de deelnemende hotels, voor de hele duur van zijn verblijf een skipas voor de prijs van 25 Zwitserse frank per persoon per dag. Deze aanbieding is het hele winterseizoen geldig, tot 25 mei 2014, in maar liefst 100 hotels van alle verschillende categorieën.

Muottas Muragl - genieten van de bergen


Op weg naar het bergstation met de charmante retro-kabeltrein, over de oudste spoorweg van de Engadin… Op 2456 meter hoogte, een van de meest idyllische plekjes van de hele Engadin, is het adembenemende zicht over het merenplateau niet het enige dat je als bezoeker in vervoering zal brengen. Het Romantik Hotel Muottas Muragl is het eerste EnergiePlus-hotel in de Alpen en de plek bij uitstek voor een heerlijk bergdiner. Of waarom niet even de wandelschoenen aantrekken en het prachtige Filosofenpad afwandelen om even helemaal tot rust te komen!?

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Engadin St. Moritz, Tourism Organisation

Engadin St. Moritz, Tourism Organisation
Convention Services
T: +41 81 830 08 13
E: meetings@estm.ch
W: www.engadin.stmoritz.ch/meetings

Switzerland Convention & Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
T: +32 2 345 83 57
E: myriam.winnepenninckx@switzerland.com
W: www.MySwitzerland.com/meetings