Engadin St. Moritz: puur genieten van het buitenleven | C/A Planner

Engadin St. Moritz: puur genieten van het buitenleven

Engadin St. Moritz ligt 1.800 m boven de zeespiegel en is gezegend met heel veel zonnige dagen per jaar. Adembenemende panorama’s, de schijnbare eindeloosheid van het meerplateau van Engadin, ...
Engadin St. Moritz ligt 1.800 m boven de zeespiegel en is gezegend met heel veel zonnige dagen per jaar. Adembenemende panorama's, de schijnbare eindeloosheid van het meerplateau van Engadin en de uitzonderlijke lichtkwaliteit volstaan al om de harten van bezoekers uit alle hoeken van de wereld te veroveren. Engadin St. Moritz vormt het perfecte decor voor vergaderingen, incentives en conferenties in een ongerepte natuurlijke omgeving.

Het zeer charmante St. Moritz en het gletsjerdorpje Pontresina zijn twee van de meest aantrekkelijke incentive- en conferentiebestemmingen in de Alpen. Het conferentie- en evenementencentrum in Pontresina, de talloze seminarie- en conferentiehotels van topklasse en de vele berghutten zijn de perfecte uitvalsbasis voor de meest uiteenlopende evenementen. Ze zijn stuk voor stuk omgeven met het natuurlijke landschap van het Oberengadin-dal, een unieke achtergrond voor een hele reeks buitenactiviteiten en sociale evenementenprogramma's.

SPECIAAL AANBOD


Wanneer u minstens twee nachten verblijft in een van de zowat 100 hotels, dan kunt u gratis gebruik maken van 13 kabeltreintjes, kabelliften en zetelliften in Engadin St. Moritz.

Hotel Ski Pass inbegrepen


Dankzij ons unieke speciale aanbod, "Hotel Ski Pass inbegrepen", kunt u 350 km lang heerlijk skiën en snowboarden op onze fantastisch geprepareerde pistes. Geldig van 19 oktober 2013 tot 25 mei 2014. Boek twee nachten of meer bij een deelnemend hotel en u kunt een skipas kopen voor slechts CHF 25.– per persoon/dag voor de duur van uw verblijf.

Engadin St. Moritz Convention Services


Uw contact voor alle vragen met betrekking tot de organisatie van vergaderingen in de regio is Engadin St. Moritz Convention Services, dat een onderdeel is van de Engadin St. Moritz Tourism Organisation. We werken ook nauw samen met de plaatselijke eventbureaus om er voor te zorgen dat zelfs de meest complexe teambuildingevenementen een succes worden.

Delen

Direct contact

Engadin St. Moritz, Tourism Organisation
Convention Services
T: +41 81 830 08 13
E: meetings@estm.ch
W: www.engadin.stmoritz.ch/meetings

Switzerland Convention & Incentive Bureau
T: +32 2 345 83 57
E: myriam.winnepenninckx@switzerland.com
W: www.MySwitzerland.com/meetings