Engadin St. Moritz Tourism Organisation | C/A Planner

Engadin St. Moritz Tourism Organisation

Engadin St. Moritz: meetings in het dal van contrasten

Het Oberengadin, het dal van contrasten op 1.800 m hoogte, biedt een onberispelijke infrastructuur en een unieke sfeer voor professionele meetings.

Het Oberengadin, het dal van contrasten op 1.800 m hoogte, biedt een onberispelijke infrastructuur en een unieke sfeer voor professionele meetings. Toegegeven, wanneer je het immense bergdal voor het eerst aanschouwt, denk je niet meteen aan werken. Je kunt niet wachten om dit magnifieke landschap met zijn besneeuwde bergen die schitteren in de zon, nader te ontdekken. De spectaculaire natuur nodigt meer uit om je ski's aan te trekken dan om je das te knopen. Of, in de zomer, een fikse bergwandeling te maken.

Muottas Muragl: een berg vol verrassingen

Je bereikt het hoogste skistation met een charmant retrokabeltreintje – de oudste bergspoorweg van het Engadin! Op een hoogte van 2.456 meter ligt de zonnigste plek van het Engadin, en het indrukwekkende uitzicht op het merenlandschap is niet het enige dat de bezoekers fascineert. Het Romantik Hotel Muottas Muragl is het eerste EnergiePlushotel in de Alpen. Een ideale plaats voor een mountain dining, of waarom niet de sneeuwschoenen aantrekken en de prachtige Filosofenroute afwandelen? Er bestaat geen betere manier om te bezinnen in de absolute rust van de omgeving.

Hotel skipas inclusief

Als populairste vakantiebestemming van Zwitserland biedt het Engadin St. Moritz zijn gasten een onweerstaanbare promotie, uniek in zijn genre. Met hotel skipas inclusief kunnen wintersportliefhebbers naast de hotelovernachtingen genieten van 350 km perfect geprepareerde skipistes, 3 snowparks, 57 mechanische liften, een unieke en authentieke natuur en 34 bergrestaurants met mooie zonnige terrassen. Gratis gebruik van het openbaar vervoer in het Oberengadin is in het aanbod inbegrepen. Dankzij het engagement van de hoteleigenaars kunnen hotelgasten die meerdere nachten in een van de deelnemende hotels doorbrengen zich een skipas aanschaffen voor de volledige duur van hun verblijf, aan de prijs van CHF 25,- per persoon per dag.

Geïnspireerde meetings en incentives in een legendarisch landschap.

Delen

Direct contact

Engadin St. Moritz Tourism Organisation

Engadin St. Moritz
Tourism Organisation
Convention Services
+41 81 830 08 13
meetings@estm.ch
www.engadin.stmoritz.ch/meetings

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings