Een modern kader voor professionele evenementen in hartje Wallonië | C/A Planner

Espace UCM

Een modern kader voor professionele evenementen in hartje Wallonië

In het hartje van Wallonië verwelkomt Espace UCM je voor de organisatie van vergaderingen, opleidingen, conferenties of allerlei evenementen.

In het hartje van Wallonië verwelkomt Espace UCM je voor de organisatie van vergaderingen, opleidingen, conferenties of allerlei evenementen. Deze nieuwe locatie heeft twee moduleerbare auditoria, drie vergaderzalen en een receptieruimte. Het centrum beschikt over moderne infrastructuur met multimedia-ondersteuning in een aangenaam kader en een ruime parking.

Vlakbij Namen, op 2 minuten van de E411 en de N4, combineert Espace UCM werkcomfort en efficiëntie met rust en gezelligheid.

Professioneel ingerichte zalen


Het auditorium heeft een capaciteit van 180 zitplaatsen in tribunevorm, met uitklapbare tafeltjes. Het kan opgedeeld worden in twee aparte zalen van 81 en 99 zitplaatsen.

De vergaderzalen met een capaciteit van 16 tot 195 personen zijn volledig moduleerbaar en kunnen ingericht worden naar believen. Theater- klaslokaal- of meetingstijl ... de keuze is geheel vrij.

De locatie heeft een uitgekiende infrastructuur die toelaat de gasten in de receptieruimte te ontvangen of op een gezellige manier kennis te maken bij een glaasje. Espace UCM heeft geen vaste traiteur maar beschikt over een professioneel ingerichte keuken.

Kortom, deze moderne locatie is de gedroomde plaats voor een professioneel evenement.

Delen

Direct contact

Espace UCM

Espace UCM
Chaussée de Marche, 637
5100 Namur/Wierde
T: +32 (0)81 486 204
F: +32 (0)81 320 624
E: espaceucm@ucm.be
W: www.espaceucm.be