Een evenement te midden van de sterren | C/A Planner

Euro Space Center

Een evenement te midden van de sterren

Het Euro Space Center, een vrijetijds- en ontdekkingspark gebaseerd op de verkenning van het heelal, stelt zijn zalen ter beschikking aan bedrijven voor evenementen op maat in een buitengewoon kader.

Het Euro Space Center, een vrijetijds- en ontdekkingspark gebaseerd op de verkenning van het heelal, stelt zijn zalen ter beschikking aan bedrijven voor evenementen op maat in een buitengewoon kader. Het centrum beschikt over meerdere zalen en polyvalente ruimtes die voor een halve of volledige dag afgehuurd kunnen worden. De inrichting van de zalen, uiteraard allemaal met het heelal als centraal thema, geeft een heel bijzonder cachet aan ieder evenement dat er plaatsvindt. En waar uw bedrijf de ster is!

Events met catering


De verantwoordelijken van het Euro Space Centrum stellen graag al hun expertise ter beschikking voor de organisatie van incentives, teambuildings, productvoorstellingen, conferenties, meetings, familiedagen of andere initiatieven.

Op verzoek kunnen de bedrijfsevenementen vergezeld gaan van een traiteurdienst. Het Euro Space Center beschikt over een gratis parking van 300 plaatsen.

Delen

Direct contact

Euro Space Center

Euro Space Center
(E411 Sortie 24)
T: +32 (0) 61 65 01 38 - +32 (0) 484 58 33 52
E: Btob@Eurospacecenter.Be
W: www.eurospacecenter.be