Een design boetiekhotel aan de voet van de Citadel van Namen | C/A Planner

The Royal Snail Hotel

Een design boetiekhotel aan de voet van de Citadel van Namen

… in het eerste Belgische design boetiekhotel, gelegen in Namen.Aan de voet van de Citadel van Namen, aan de oever van de Maas, meer bepaald.

… in het eerste Belgische design boetiekhotel, gelegen in Namen.

Aan de voet van de Citadel van Namen, aan de oever van de Maas, baadt het trendy Royal Snail Hotel in een sfeer van harmonie en ontspanning.

Elk van de 30 kamers en suites is uniek en persoonlijk ingericht. Ze zijn geraffineerd en ruim en beschikken over alle troeven van een hoogwaardig hotelaanbod, te beginnen met artisanaal kwaliteitsbeddengoed, een flatscreen-tv, een minibar, een eigen kluis en een bureau. Bovendien is er gratis wifi in alle ruimtes die toegankelijk zijn voor de klanten.

Een conferentiezaal met een capaciteit van 65 plaatsen staat ter beschikking voor vergaderingen, seminaries en recepties.

Ontspanningsmogelijkheden naar hartenlust


Wie even wil verpozen zal graag de bar van het hotel bezoeken, of zich naar het buitenzwembad, omringd met een terras en tuinen, begeven. In het gastronomisch restaurant Agathopède laat de jonge, getalenteerde chef Carl Gillain je kennismaken met de geneugten van de haute cuisine.

Het hotel beschikt ook over een fitness- en wellnesscentrum (Finse sauna, twee ruimtes met balneotherapiebaden, zonnebanken en hydromassagedouches), een conciërge- en chauffeurdienst en een binnen- (6 plaatsen) en buitenparking (10 plaatsen).

Het Royal Snail Hotel ligt vlakbij het stadscentrum van Namen en alle bezienswaardigheden, op 45 minuten van de luchthaven van Brussel en op 30 minuten van de luchthaven van Charleroi-Brussel-Zuid.

Delen

Direct contact

The Royal Snail Hotel

The Royal Snail Hotel
Avenue de la Plante, 23
5000 Namur
T: +32 (0)81 570 023
G: +32 (0)479 790 556
E: info@theroyalsnail.com
W: www.theroyalsnail.com