Een conferentiesysteem zorgt voor een optimale vergadering | C/A Planner

duvall

Een conferentiesysteem zorgt voor een optimale vergadering

Een conferentiesysteem maakt echte discussie en interactie mogelijk.

Een conferentiesysteem maakt echte discussie en interactie mogelijk. Door per deelnemer (of per 2) een microfoon en een luidspreker te plaatsen, zorgen wij ervoor dat iedereen maximaal kan participeren aan een vergadering. Discussiesystemen brengen orde en structuur in elke vergadering.

Door het aantal actieve microfoons te beperken voorkomt duvall dat deelnemers door elkaar gaan praten. Tegelijk kan de voorzitter, via zijn voorzitterspost of via een touch screen, ingrijpen en het woord verlenen of ontnemen. Ook kan er een maximale spreektijd geprogrammeerd worden.

Voting met discussiemicrofoons

Op elke discussiemicrofoon kan een hoofdtelefoon aangesloten worden om de vergadering nog beter te kunnen volgen of om te luisteren naar de vertolking.
Voor hardhorenden biedt duvall individuele inductielussen die aan de microfoons aangesloten kunnen worden, waardoor zij de vergadering kunnen volgen via hun hoorapparaat.

duvall heeft discussiemicrofoons die voting mogelijk maken. Via een stemming kunnen de deelnemers beslissen. De stemresultaten kunnen, indien gewenst, onmiddellijk worden geprojecteerd. Het is mogelijk de microfoons te linken aan een deelnemersdatabase. duvall kan dan gelabelde opnames maken, waarbij steeds wordt aangegeven wie aan het woord is.

De dome camera's van duvall brengen de spreker automatisch in beeld. Op dit beeld kan informatie weergegeven worden uit de deelnemersdatabase, bijvoorbeeld de naam van de spreker. Dit beeld kan worden gebruikt voor projectie, video-opnames, videoconferenties of internet streaming.

CONFIDEA DRAADLOOS CONFERENTIESYSTEEM

De Televic Confidea draadloze conferentietoestellen van duvall zijn overal inzetbaar en uiterst flexibel in gebruik. Door het ontbreken van bekabeling zijn zij uitermate geschikt voor grote bijeenkomsten of bijeenkomsten op minder evidente locaties, zoals een lunchmeeting aan een gedekte tafel. Zij hebben een hedendaags design en leveren een warme, absoluut zuivere klank zonder enige ruis. Hun elegante zwanehalsmicrofoons zijn volledig immuun voor storing, zelfs voor mobiele telefoons.

Door hun unieke multi-band WiFi technologie (2,4 GHz én 5+ GHz) zijn zij absoluut betrouwbaar: ze kunnen zenden op 27 verschillende kanalen, kiezen automatisch een vrij kanaal uit en wisselen automatisch van kanaal wanneer het kanaal waarop ze uitzenden gestoord wordt. De toestellen passen zich aan de omstandigheden aan, zonder bestaande systemen te verstoren.

Draadloos en betrouwbaar


Zij beschikken over 5 votingtoesten en kunnen tot 40 vertaalkanalen verspreiden. De voorzittersposten beschikken over een prioriteitstoets en een toets om de volgende spreker het woord te verlenen. De verwisselbare Li-ion batterijen beschikken over een autonomie van meer dan 20 uur en zijn gemakkelijk te vervangen en laden zeer snel op. Met het Confidea draadloze conferentiesysteem is ook voor de vergadertechnologie eindelijk het betrouwbare draadloze tijdperk aangebroken.

Delen

Direct contact

duvall

Frank Uyttendaele
duvall bvba
Ambachtsweg 22
B-9820 MERELBEKE
T: +32 9 236 61 71
M: +32 475 64 44 74
E: info@duvall.be
W: www.duvall.be