Dynamische en uitdagende teambuildings | C/A Planner

Brussels Kart

Dynamische en uitdagende teambuildings

Op zoek naar een verrassende en dynamische plek voor uw volgende teambuilding of lancering van een nieuw product? Brussels Kart Expo ontvangt u aan de rand van Brussel in een stimulerend en motiverend kader.

Op zoek naar een verrassende en dynamische plek voor uw volgende teambuilding of lancering van een nieuw product? Brussels Kart Expo ontvangt u aan de rand van Brussel in een stimulerend en motiverend kader. Brussels Kart Expo ligt naast de E40 en de Brusselse ring en op vijf minuten te voet van het station van Groot-Bijgaarden. Een ideale ligging, vanwaar u ook komt.

Brussels Kart heeft een eigen restaurant. Op de gevarieerde kaart vindt u verfijnde gerechten uit de Frans-Belgische keuken: van dagschotels tot businesslunches en à la carte menu's. Brussels Kart bekoort de meest veeleisende smaakpapillen! Onze indrukwekkende vinotheek staat garant voor een geslaagde maaltijd!

Meet, eat en karting


En wat dacht u van karting met collega's of klanten om een harde werkdag mee af te sluiten?
Brussels Kart heeft een INDOOR & OUTDOOR kartingcircuit. Een originele en wervelende activiteit die de teamgeest versterkt en de deelnemers leuke sensaties bezorgt.

Daarna kunt u zich ontspannen in het clubhouse of bij mooi weer op het stijlvolle terras in teak en blauwe steen. Hebt u voor uw event een grotere ruimte nodig, dan moet u zeker een bezoekje brengen aan een van onze twee Expo Halls.

Expo Hall 1= 3000 m²
Expo Hall 2 = 4800 m²

Van beide ruimtes, die uitgerust zijn met een krachtige verwarmings- en elektriciteitsinstallatie, kunt u tot één grote oppervlakte maken van 8000 m² maken. Voor de Expo Hallen maakt Brussels Kart er een erezaak van om zijn klanten onafhankelijk te laten werken. U huurt de expohallen vrij van toeleveranciers, ook van catering.

Delen

Direct contact

Brussels Kart

Brussels Kart
A. Gossetlaan, 11
1702 Groot-Bijgaarden
T: +32 2 467 28 00
E: mail@brusselskart.be
W: www.brusselskart.be