Dubrovnik Travel | C/A Planner

Dubrovnik Travel

Een onvergetelijk event in Kroatië, helemaal op maat

Dubrovnik Travel-DT Croatia is specialist in het organiseren en arrangeren van meetings, incentives en exclusieve groepsevenementen.

Met een team van veertig doorgewinterde, dynamische en meertalige professionals met thuisbasis in Dubrovnik, Split of Zagreb, biedt DT zijn klanten en partners een all-in service, niet alleen in Kroatië maar ook in de buurlanden.

Sinds zijn lancering in 1998 brengt dit agentschap elke opdracht tot een goed eind dankzij een compleet dienstenaanbod en frisse, vernieuwende ideeën. Alle verwachtingen van klanten worden ruimschoots ingelost: de gespecialiseerde diensten van DT omvatten werkelijk alle planningsaspecten, van het uitwerken van een programma tot de uitvoering ervan, van begin tot einde.

Maatwerk

Dubrovnik Travel is niet alleen actief in Kroatië maar biedt zijn diensten aan in heel Zuidoost-Europa. Samen met regionale DMC-partners stelt DT in no time een uniek groepsevenement op maat samen in Montenegro, Bosnië en Herzegovina, Albanië, Servië of Slovenië, dat aan de allerhoogste eisen voldoet.

DT heeft kantoren en antennes over de hele wereld. Het agentschap is daarnaast lid van gespecialiseerde verenigingen waaronder EUROMIC, SITE, MPI, MEETADRIA, ICCA en het Croatian Convention & Incentive Bureau, waardoor DT de vinger aan de pols houdt. Zo kan DT meteen inhaken op nieuwe trends, zijn verkoopkanalen verder uitbreiden en zijn imago als ervaren en gedreven bestemmingsmanager kracht bijzetten. En om zijn streven naar uitmuntendheid extra in de verf te zetten, is DT bovendien ISO 9001-2008 gecertificeerd voor een gegarandeerd superieure dienstverlening. Zo sleepte Dubrovnik Travel verscheidene nationale businessawards in de wacht en wordt het agentschap door de regionale media erkend als koploper in de meetingsector.

M/S Sea Star

Een van DT's unieke troeven is het Sea Star-project: de samenwerking met dit evenementenschip illustreert perfect de vernieuwende en gedreven aanpak van DT. De M/S Sea Star voegt een mobiele dimensie toe aan meetings, presentaties en excursies en biedt professionele planners een compleet nieuwe insteek voor het plannen en organiseren van seminars en meetings. Dit multifunctionele evenementenschip biedt plaats aan 400 genodigden. De M/S Sea Star heeft zijn thuisbasis in Dubrovnik en doet de hele Oost-Adriatische kust aan, naargelang van de wensen van de klant, ideaal dus om van de ene stad naar de andere te reizen. Dit buitengewone, drijvende trefpunt biedt bovendien eindeloze mogelijkheden.

Plan je volgende event aan boord van de M/S Sea Star in samenwerking met DT!

Met Dubrovnik Travel-DT Croatia beleef je een onvergetelijk event in Kroatië, helemaal op jouw maat.

Delen

Direct contact

Dubrovnik Travel

Obala S. Radica 25
20000 Dubrovnik
Kroatië
+385 20 313 555
+385 20 313 550
croatia@dubrovniktravel.hr
www.dubrovniktravel.com