DT CROATIA - Dubrovnik Travel DMC | C/A Planner

DT CROATIA - Dubrovnik Travel DMC

Dubrovnik: stad, kust en natuur

Deze ‘Parel aan de Adriatische Zee’ biedt een ruime keuze aan hotels, eventlocaties, activiteiten en uitstappen naar de kust, allemaal gecentraliseerd rond de prachtig bewaarde middeleeuwse omwalde stad.

Dubrovnik staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Deze 'Parel aan de Adriatische Zee' biedt een ruime keuze aan hotels, eventlocaties, activiteiten en uitstappen naar de kust, allemaal gecentraliseerd rond de prachtig bewaarde middeleeuwse omwalde stad.

Dubrovnik is compact en vlot toegankelijk en pakt uit met zes 5-sterrenhotels op wandelafstand van het stadscentrum zodat busritten tot een minimum worden beperkt. De overige 4- en 5-sterrenaccommodaties bevinden zich op minder dan 15 min rijafstand .De historische locaties verbluffen menig bezoeker en voeren hen terug in de tijd naar de Republiek Dubrovnik, die qua zeemacht en diplomatieke invloed nauwelijks voor Venetië moest onderdoen. In het stadscentrum en meer in het binnenland kunnen bezoekers kiezen uit tal van activiteiten: iedereen vindt er zijn gading.

Lokale en regionale verankering in heel Kroatië


DT CROATIA - Dubrovnik Travel DMC, met een dynamisch team van 40 deskundige, meertalige en ervaren professionals, is gespecialiseerd in de planning en organisatie van meetings, incentives, conferenties en exclusieve events in heel Kroatië. DT heeft zijn hoofdkwartier in Dubrovnik dat wordt ondersteund door twee strategisch gelegen bijkantoren in Split en Zagreb en is daarmee lokaal en regionaal goed verankerd.

Onze gespecialiseerde diensten omvatten alle ontwikkelings- en uitvoeringsaspecten van pril idee tot de allerlaatste eventdag. Onze grondige kennis van het land, toonaangevende positie in de sector en creatieve insteek garanderen een geslaagd programma op maat van iedere klant.

Bekroonde DMC


In 2011 en 2012 sleepte DT verscheidene nationale prijzen in de wacht. DT Croatia streeft immers voortdurend naar een uitmuntende service op basis van een haalbaar concept. DT is dit jaar een van de weinige ondernemingen in Kroatië die een uitstekende kredietwaardigheidsscore kan voorleggen.

Als lid van EUROMIC, ICCA, SITE & MPI staat DT CROATIA garant voor een onvergetelijke en betaalbare oplossing voor uw event in Kroatië en de omliggende landen, die uw verwachtingen ongetwijfeld overtreft.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

DT CROATIA - Dubrovnik Travel DMC

DT CROATIA - Dubrovnik Travel DMC
Jelena Grizelj
T. +385 20 313 555
E. jelena.grizelj@dt-croatia.com
W. www.dt-croatia.com