Authentieke landelijke architectuur in Wallonië | C/A Planner

Domaine de Mozet

Authentieke landelijke architectuur in Wallonië

Het Domaine de Mozet bevindt zich in een van de mooiste dorpen van Wallonië. Op een domein van 11 hectare, met bossen en een riviertje, bevindt zich een kasteelhoeve die afgehuurd kan worden voor seminars.

Het Domaine de Mozet bevindt zich in een van de mooiste dorpen van Wallonië. Op een domein van 11 hectare, met bossen en een riviertje, bevindt zich een kasteelhoeve die kan worden afgehuurd voor seminars, conferenties of incentives. De architectuur van het gebouw verenigt drie typische elementen van de Condroz-regio, namelijk blauwe steen, kalksteen en leisteen. 6 zalen met 15 à 30 zitplaatsen en 2 grote, recent vernieuwde zalen met 130 zitplaatsen staan ter beschikking. De uitgekiende infrastructuur is ideaal om belangrijke genodigden te vergasten op een barbecue in openlucht.

Diverse activiteiten

Er kan deelgenomen worden aan diverse activiteiten, het merendeel in de vrije natuur. Dit voornamelijk van maart tot oktober. Het Domaine de Mozet probeert aan eenieders verwachtingen te voldoen. Er worden à la carteformules aangeboden voor meetings, seminars en eender welke andere bedrijfsevenementen.

Beelden: ©FTPN : Bossiroy / ©Domaine de Mozet

Delen

Direct contact

Domaine de Mozet

Domaine de Mozet
Rue du Tronquoy, 2
5340 Mozet (Gesves)

Tel.: +32 (0)81 588 404
Fax: +32 (0)81 588 718
domainedemozet@mozet.be
www.mozet.be