Dolce Vita Incentives | C/A Planner

Dolce Vita Incentives

Het leven is mooi in Italië

Al meer dan 10 jaar lang gaan Françoise Vanderkam en Carolyn Sukoff - de ene Belgisch, de andere Amerikaans van geboorte maar beiden Italiaans in hart en nieren - de uitdaging aan om evenementen te organiseren in Italië.

Italië is een van de mooiste landen ter wereld en de gedroomde plaats voor allerlei evenementen. Vanuit een bureau in het hartje van Rome legt Dolce Vita Incentives een ongeëvenaarde creativiteit aan de dag om incentives te organiseren. De organisatie biedt à la carte-formules aan voor meetings, congressen, teambuilding, productlanceringen en gala-avonden.

Al meer dan 10 jaar lang gaan Françoise Vanderkam en Carolyn Sukoff - de ene Belgisch, de andere Amerikaans van geboorte maar beiden Italiaans in hart en nieren - de uitdaging aan om bedrijfsevenementen te organiseren in Italië, met één groot doel: voldoen aan alle wensen van de klanten en hen een onvergetelijke ervaring laten beleven.

Ervaring troef


Het team van Dolce Vita Incentives is samengesteld uit hooggekwalificeerd personeel met complementaire karakters en vaardigheden, maar allen hebben ze oog voor het kleinste detail, zijn ze enorm vindingrijk en helemaal bezeten van Italië. Ze organiseren ieder project op maat, of het nu voor grote of kleine groepen is, en ze vergezellen de klant naar de Italiaanse streek van zijn keuze.

De organisatie kan bogen op een lange ervaring in de markt van incentives en zakentoerisme en heeft een uitgebreid netwerk van contacten uitgebouwd. Er wordt nauw samengewerkt met plaatselijke partners en dienstverleners, zowel op de populairste bestemmingen als op meer verborgen plaatsen, afgeschermd van het grote publiek.

Een toegevoegde waarde


Als je een seminarie in Italië organiseert, kun je niet nalaten je gasten te laten proeven van de rijke cultuur van het land: een bezoek aan een museum of een historische plaats, een gastronomisch diner,... Met behulp van lokale animatoren en coaches worden ook teambuildingactiviteiten uitgewerkt, specifiek aangepast aan de wensen en waarden van ieder bedrijf. Zulke activiteiten geven een meerwaarde aan een zakenreis: ze vormen een moment van ontspanning en komen de groepsgeest ten goede.

Het succes van deze onderneming is een uitgekiende mix van passie, professionalisme, originaliteit en hard werk. Wat ook de noden en eisen van de klant zijn, Dolce Vita Incentives stelt zijn visie, zijn competenties en zijn ervaring ter beschikking en biedt een gepersonaliseerd en perfect uitgewerkt programma aan.

Delen

Direct contact

Dolce Vita Incentives

Dolce Vita Incentives
Piazza Barberini 5
00187 Rome
Italië
T: +39 06 42020720
F: +39 06 4745200
E: italia@dolcevitaincentives.com
W: www.dolcevitaincentives.com