Disneyland Parijs | C/A Planner

Disneyland Parijs

Business Solutions in een sprookjesachtige omgeving

In 2017 viert Disneyland Parijs zijn 25ste verjaardag. Dat jubileum is voor bedrijven een uitstekende gelegenheid om hun succes in de verf te zetten en een onvergetelijk event in Disneyland Parijs te plannen.

Het grootse feest in Disneyland Parijs belooft alvast memorabel te zijn: je gasten worden ondergedompeld in een fonkelende wereld vol magie, licht en kleuren. Die onvergetelijke herinneringen blijven een leven lang bij!

Zakendoen, maar dan anders

Business Solutions draait rond een team van specialisten die professionele events organiseren in Disneyland Parijs, met duizenden unieke mogelijkheden op maat. Het Business Solutions team begeleidt de klant van a tot z bij het bedenken en uitwerken van een exclusief evenement om zijn onderneming een boost te geven, zijn personeel vertrouwd te maken met de allerlaatste ontwikkelingen en trends, hun creativiteit te prikkelen met een expo of hen te motiveren met een fantastische familiedag!

Disneyland Parijs heeft met 23.500 m² flexibele conferentie-, expo- en feestzalen, stuk voor stuk uitgerust met de allernieuwste technieken en audiovisuele snufjes, alles in huis om van een event een onvergetelijke belevenis te maken. De hotelaccommodatie ter plaatse is met 14 hotels en 8.200 kamers bovendien uniek in Europa.

Pure magie

Disneyland Parijs organiseert allerhande thema-avonden in een uniek decor in het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park. Beide themaparken lenen zich perfect voor een bijzondere gelegenheid waarbij je een deel voor exclusief gebruik kunt afhuren vanaf 50 gasten. De afgelopen 25 jaar is Disneyland Parijs uitgegroeid tot Europa's eventbestemming nummer 1, met een aantal onmiskenbare troeven die van ieder evenement een succes maken.

Meeting- en recreatiemogelijkheden

- 2 congrescentra met 23.500 m² modulaire vergaderruimte en 95 vergaderzalen
- 2 themaparken die je kunt afhuren voor 50 tot 25.000 gasten
- een golfbaan met 27 holes
- een hindernissenparcours in openlucht
- allerhande teambuildingactiviteiten en individuele incentives
- hotelverblijf, toegangskaarten en geschenkbonnen van Disney
- 57 restaurants met specialiteiten van over de hele wereld
- 8.200 kamers in 14 hotels, waarvan 5.800 in de 7 Disneyhotels

Alles-in-één

Alle voorzieningen liggen op wandelafstand: snel en goedkoop!

Vlot bereikbaar

1.30 uur met de TGV vanaf Brussel-Zuid

Disney extra's

- je persoonlijke eventcoördinator
- een team van meer dan 200 specialisten: audiovisuele technieken, technische ondersteuning, catering, veiligheidsdiensten, ...

Business Solutions draait rond een team van specialisten die professionele events organiseren in Disneyland Parijs.

Delen