Dinant Évasion | C/A Planner

Dinant Évasion

Het is tijd om je team te verenigen

Teambuildings, familiedagen, vergaderingen op klassieke of ongewone locaties: Dinant Évasion biedt je medewerkers, accommodatie, groepscatering en vermaak.

Verenig je team

Op het water of op het land, in aan- of uit-modus, ontdek een breed scala aan activiteiten om de banden tussen je medewerkers te versterken. Een spannende uitdaging op de Lesse, een culinaire rondvaart, een oriëntatiewandeling midden in de natuur of zelfs een cohesieparcours. Er is voor elk wat wils op zijn eigen ritme.

Activiteiten ten dienste van je productiviteit.

 

Nodig een uitgebreid team uit

Nodig de familie van je medewerkers uit voor een gezellige dag in een groene omgeving. Geniet de hele dag door van verschillende modulaire activiteiten (schminken, oriëntatietocht, boomparcours, touwbruggen, lasergame, enzoverder).

Op het programma: veel plezier en herinneringen smeden.

Leer je team kennen

Neem plaats in de vergaderruimte en ontvang je collega's in een locatie vol daglicht, geschikt voor allerlei soorten vergaderingen.

Wil je buiten de gebaande paden treden? Nodig je teams dan uit aan boord van de boten. Dobberen op het water zorgt voor een stroom van nieuwe ideeën.

Overnacht met je team

Waarom zou er een einde moeten komen aan een dag vol fijne ervaringen?

Dinant Évasion biedt twee etablissementen voor je teams: een hotel met een capaciteit van 60 personen en een eigentijdse, uiterst comfortabele gîte met diverse faciliteiten (kicker, barbecue, sauna, jacuzzi, enzoverder) die plaats biedt aan maximaal 33 personen.   De accommodaties zijn ook los van de buitenactiviteiten beschikbaar.

De teams van Dinant Evasion geven de voorkeur aan een aanbod op maat.

Delen

Direct contact

Dinant Évasion

Rue du Vélodrome 15
5500 Dinant

+32 8 222 43 97
event@dinant-evasion.be
www.dinant-evasion.be

Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube