Diamant Brussels | C/A Planner

Diamant Brussels

Geef meer glans aan al uw bedrijfsevenementen ..in eigen land

Bij Diamant Brussels staat een totaalconcept voor u klaar met een ideale omkadering: 20 multifunctionele zalen met een capaciteit van 5 tot 350 personen allen met schitterende projectie-, licht- en geluidsapparatuur.

Bij Diamant Brussels staat een totaalconcept voor u klaar met een ideale omkadering: 20 multifunctionele zalen met een capaciteit van 5 tot 350 personen allen met schitterende projectie-, licht- en geluidsapparatuur waardoor uw presentatie zeker indruk zal maken.

Ook de ligging van Diamant, kortbij de belangrijkste invalswegen van Brussel, is een belangrijke troef. De ondergrondse parkeermogelijkheden en het uitstekende, tot in de puntjes verzorgde cateringaanbod zullen ook de hoogste verwachtingen van uw genodigden weten te vervullen.

Voor elk wat wils


In Diamant kan u terecht voor elke type bedrijfsevenement: of het nu gaat om een werkvergadering of een productpresentatie, een persconferentie of een opleiding, een Algemene Vergadering of een congres, een kerstdiner of een nieuwjaarsreceptie, een barbecue in de tuin van Diamant of een personeelsfeest met dansgelegenheid. Ook tentoonstellingen of sponsorstanden kunnen perfect in kaart worden gebracht in Diamant. Kortom 'voor elk wat wils'.

Recent werd de inkomhal van het gebouw tot een ultramoderne en functionele locatie omgetoverd waar een enorme 'video-wall' een perfecte 'tool' is voor het aankondigen van uw evenement.

Nieuwste technologieën


Diamant heeft ook zwaar geïnvesteerd op vlak van geluid en vertaling. De allernieuwste infrarood technologieën worden gebruikt en er werd afscheid genomen van de storende draden met als resultaat een uitzonderlijke geluidskwaliteit op hoge frequentiegolven.
"Esthetiek en innovatie ", hiermee zijn we een stapje voor op onze collega's. En ook thuisblijvers hoeven geen seconde te missen van de evenementen die in Diamant plaatsvinden indien u kiest voor het opzetten van een 'webcast'. Door het inzetten van ervaren technische medewerkers, het gebruik van professioneel materiaal en hoge snelheid internet is Diamant Brussels ook op dit vlak uw ideale partner!

Daarenboven staat een flexibele en dynamische ploeg garant voor een zorgeloos verloop van elk evenement. Nog steeds niet overtuigd? Dan zal een bezoek aan de zalen gepaard met een lunch in Diamant's restaurant 'Savarin' dat wel doen.

Delen

Direct contact

Diamant Brussels

Voor verdere informatie kan u ook terecht op de uitgebreide website van Diamant met zijn indrukwekkende fotogalerij en tal van video’s, en natuurlijk ook bij het sympathieke verkoopsteam.

T: +32 2 706 88 04
E: info@diamant.be
W: www.diamant.be