De Ruwenberg | C/A Planner

De Ruwenberg

De perfecte locatie voor je bijeenkomst in de ideale setting

De Ruwenberg leent zich uitstekend voor vergaderingen, trainingen, teambuildingsessies of evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos en ze verzorgen voor iedere groep de optimale omgeving, uiteraard met een voortreffelijke service.

Vind inspiratie op een toplocatie

  • Cursussen en trainingen: van tweedaagse tot meerdere weken
  • Bootcamps: leer je collega's de juiste theorie of techniek
  • Brainstorm of innovatieworkshops: je wilt een nieuwe richting uit, pakt uit met een nieuwe service of staat op het punt een nieuw product te lanceren en je zoekt een inspirerende omgeving
  • Sport-, recreatie- en trainingsmogelijkheden op hoog niveau voor professionele sporters
  • Exclusiviteit: 1 vleugel vanaf 50 deelnemers en de hele Ruwenberg vanaf 150 deelnemers

Ligging

De Ruwenberg ligt in de provincie Noord-Brabant (NL), op 1,5 uur rijden van Brussel en 1 uur van Antwerpen, en is de rustgevendste locatie voor scholingsactiviteiten en opleidingen voor zowel grote als kleinere groepen.

Het conferentiecentrum ligt in een eeuwenoud park van 14 hectare eigen grond, rondom een prachtig, origineel, middeleeuws kasteel. In de 15de eeuw was het een adellijk huis, de 'Grote Ruwenberg'. Daarna werd er in 1852 een jongensinternaat opgericht onder de naam 'Huize Ruwenberg'. In 1989 werd het complex verkocht en sindsdien is het kasteel uitgebreid met 4 zijvleugels voor de conferentiezalen en hotelkamers.

De modernste accomodatie

De 4 zijvleugels bieden 40 state-of-the-art conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park, met het oog op een optimale communicatie. Alle conferentie- en vergaderzalen zijn vooruitstrevend in technologie en voldoen te allen tijde aan je wensen.

De 196 hotelkamers hebben een moderne, comfortabele inrichting en gratis internet. Daarnaast beschikt de Ruwenberg over een driving range, die eventueel te reserveren is onder begeleiding van een golfpro. Daarnaast is er een grote wellnessruimte met indoor zwembad en verschillende sauna's. Squash- en tennisbanen, een beachvolleybalveld, een volledig ingerichte fitnessruimte en een joggingbaan maken het sportieve aanbod helemaal af voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen. 

Nieuwe website

De nieuwe website van de Ruwenberg (www.ruwenberg.nl) staat sinds september 2016 online. Je kunt je er volledig laten inspireren voor je zakelijke bijeenkomsten.  Als je geïnteresseerd bent, kun je daar ook een vrijblijvende offerte opvragen. Een gratis rondleiding in het complex is altijd mogelijk, neem dan graag vooraf even contact op.  

Afspreken

Mocht je in 2018 van plan zijn om bepaalde beurzen of fora te bezoeken die gericht zijn op zakelijke bijeenkomsten, laat het dan weten. Waarschijnlijk is de Ruwenberg ook aanwezig en kunnen ze een afspraak inplannen onder het genot van een verse portie Brabantse gezelligheid.

Alle conferentie- en vergaderzalen zijn vooruitstrevend in technologie.

Delen

Direct contact

De Ruwenberg

Raymond Tieman
Sales and Marketing Manager
rtieman@ruwenberg.nl
+31(0)73 – 55 88 850
+31(0)6 – 20 45 88 98
www.ruwenberg.nl (NL)
www.ruwenberg.com (EN)