De kust | C/A Planner

De kust

Blaas uw meetings zuurstof in aan de Kust

Wedden dat u af en toe eens stiekem wegdroomt van kantoor of de duffe in-house vergaderzaal naar luchtiger oorden? We zijn ervan overtuigd dat een volgende meeting aan de Kust uw bedrijf de nodige zuurstof zal inpompen.

Wedden dat u af en toe eens stiekem wegdroomt van kantoor of de duffe in-house vergaderzaal naar luchtiger oorden? We zijn ervan overtuigd dat een volgende meeting aan de Kust u en uw team de nodige zuurstof zal inpompen! Ziet u dit wel zitten, maar heeft u zelf weinig ademruimte om dit alles te organiseren? Geen nood: met 1 simpele briefing aan Westtoer op onderstaande adres geven we u de toeleveranciers op een dienblaadje: van hotels over locaties tot teambuildingbedrijven! De offertes rollen zo bij u binnen! Gratis en vrijblijvend!

Enkele handige documenten vol nuttige contacten…


Charmehotel aan de kust, kiten, state-of-the-art congrescentra? U kunt het volledige aanbod ook allemaal even opsnorren in onze overzichtelijke brochure, die u hier kunt bestellen.

We hebben ook nog enkele thema-pdfs vol ideeën, verkrijgbaar via CORPORATEPLANNER.be:

  • Teambuildings aan de Kust. [MAIL=mailto:info@theplanner.be?subject=PDF Teambuildings aan de Kust]Bestel hier![/MAIL]

 

  • Smakelijk aan de Kust. [MAIL=mailto:info@theplanner.be?subject=PDF Smakelijke aan de Kust]Bestel hier[/MAIL]!We kijken ernaar uit om u en/of uw bedrijf zuurstof in te blazen aan de Kust!

Delen

Direct contact

De kust

Steve Desmidt
Meetings aan de Kust
T: +32 (0)50 305 516
E: steve.desmidt@westtoer.be
W: www.meetingkust.be