Davos: beste vergaderplaats ter wereld | C/A Planner

Convention Bureau Davos

Davos: ‘s Werelds meest exquise vergaderbestemming

Davos is met meer dan 400 evenementen per jaar duidelijk de Alpenleider op de vergadermarkt.

Van alle bestemmingen in de Alpen, steekt Davos er nog eens met kop en schouders bovenuit op de vergadermarkt met 400 events per jaar. En terecht: Davos kan prat gaan op een rijke traditie als congresbestemming. Je vindt er het modernste congrescentrum in de Alpen, de jaarlijkse gastlocatie voor het World Economic Forum (WEF). Alleen al daardoor is Davos een ronkende naam in de internationale zakenwereld. Davos kan uitpakken met een aanbod van meer dan 100 verschillende vergaderzalen met een gezamenlijke capaciteit van 15.000 deelnemers.

Grootse traditie, moderne technologie  
Davos is een congresstad met een rijke traditie en een modern infrastructuur – de bestemming kent zijn gelijke niet in de Alpen. Davos Congress is een one-stop shop voor een perfect georganiseerd congres. Na de recente uitbreiding is het congrescentrum van Davos een van de modernste in de Alpen. Het congrescentrum beslaat 12.000 m² en bestaat uit die verschillende meetingruimtes, een plenaire zaal voor 1800 congresdeelnemers en 34 break-out rooms. In totaal kun je er congresseren organiseren tot 7000 deelnemers.

In Davos vind je het modernste congrescentrum van de Alpen.

Delen

Datum

13 June 2018


Meer inspirerende tips

Davos: gratis congrescentrum

Bespaar budget: wanneer je minstens 300 kamers boekt in de partnerhotels van Davos Congress, mag je gratis gebruik maken van het Davos Congress Centre, inclusief een brede waaier aan diensten.

lees meer

Direct contact

Convention Bureau Davos

Convention Bureau Davos
Destination Davos Klosters
Tourismus- und Sportzentrum
CH-7270 Davos Platz
+41 81 415 22 76
sales@davos.ch
www.davos.ch/meetingplace

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings