Teambuildingtip: boek een coaching met culinaire wandeling | C/A Planner

Culinaire Wandelingen

Teambuildingtip: boek een coaching met culinaire wandeling

Bedank je personeel op een originele manier, verbeter de groepssfeer in je team, leer je collega’s beter kennen op ontspannen wijze.

Tonnen ervaring en marktleider

Al meer dan 12 jaar specialiseert de Antwerpse vzw Culinaire Wandelingen zich in begeleide wandelingen met een combinatie van geschiedenis en culinair genieten in Antwerpen. Daarbij steunt Culinaire Wandelingen op gidsen met veel ervaring en kennis. En dit voor uiteenlopende thema's om duimen en vingers bij af te likken, zoals onder meer chocolade, bier of Spaanse gerechten. Culinaire Wandelingen zijn een vaak gekozen formule voor teambuildings.

En daar doet de organisatie nog een schepje bovenop met twee hr-professionals. In een leuke, interactieve workshop gaan ze op zoek naar het talent in jouw team.

Maak het talent in je team wakker

Wanneer een verantwoordelijke de prestaties van zijn team wil verbeteren richt hij zich vaak op de zogenaamde zwakkere schakels. Maar waar liggen de problemen effectief? En hoe kun je de werkdruk en de stress verminderen? Onderzoek wijst intussen uit dat je je beter focust op de sterke punten van je team. Medewerkers die zich gemotiveerd voelen om hun persoonlijke talenten te gebruiken, halen veel meer voldoening uit hun job en werken beter samen.

Geïntrigeerd door deze aanpak? Kies dan voor deze ontspannende workshop. Op basis van creatieve oefeningen en vragen stimuleren ervaren coaches je persoonlijke kwaliteiten en die van je collega's en medewerkers. Op het einde van de workshop krijgt elk teamlid een persoonlijke 'stoefkaart' en maken de coaches een visualisering van alle kernkwaliteiten.

PS: De personal coaching kun je combineren met een van de wandelingen. 

Delen

Direct contact

Culinaire Wandelingen

Sylvie De Haes
+32 (0)493 72 28 56
info@culinairewandelingen.be
www.culinairewandelingen.be
facebook.com/culinairewandelingen