Creatief vergaderen in een rustgevende omgeving | C/A Planner

BluePoint Antwerpen

Creatief vergaderen in een rustgevende omgeving

Zoek je een unieke locatie op maat gemaakt voor je vergaderingen? Gelijk welke formule je kiest, bij Bluepoint Antwerpen word je op je wenken bediend.

Ontspannen vergaderen in het groen

BluePoint Antwerpen bevindt zich op een echte toplocatie met veel verschillende troeven. Het indrukwekkende gebouw ligt midden in een groene oase waar je volledig tot rust kunt komen en het is ook erg gemakkelijk te bereiken: de venue ligt op 10 minuten van het station van Berchem. Als je liever met de auto komt, BluePoint beschikt over boven- en ondergrondse parkeergelegenheid.  

Luxueuze faciliteiten

BluePoint Antwerpen beschikt over 30 ruime vergaderzalen die voorzien zijn van alle nodige comfort op audiovisueel vlak zodat alle presentaties zo efficiënt mogelijk verlopen. Gasten die nood hebben aan een kleinere werkplek kunnen terecht in gezellige kantoren die dankzij de grote ramen baden in aangenaam daglicht. Je kunt ook kiezen uit een brede waaier aan evenementopties om je event optimaal aan te passen aan kleine of grote groepen; alle comfort kan namelijk probleemloos voorzien worden voor maximum 500 personen.

Unieke catering

Dat is echter nog niet alles, want BluePoint Antwerpen biedt ook aangepaste catering aan voor meetings, conferenties, workshops, productpresentaties, cocktailrecepties en walking dinners. Je kunt kiezen voor de locatie die het best bij jou past, maar we zijn er zeker van dat we je kunnen verleiden met verschillende indrukwekkende buitenlocaties die perfect zouden zijn voor een gezellige barbecue of een groot tuinfeest. Het aangename dakterras met een weids zicht op de omgeving is ook een van de toppers.

Het team van BluePoint Antwerpen staat altijd klaar om je vragen en opmerkingen te beantwoorden en om gepaste ondersteuning te geven zodat je verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Delen

Direct contact

BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem
infoantwerpen@bluepoint.be
+32 (0)3 280 45 11