Create your day in paradise | C/A Planner

Lakeside Paradise - Surfers Paradise, Knokke-Heist

Create your day in paradise

Als je aan de Belgische kust op zoek bent naar een unieke locatie voor een bedrijfsdag of een personal event, zijn Lakeside Paradise en Surfers Paradise in Knokke-Heist echte topbestemmingen. Elk op hun manier bezorgen ze je een onvergetelijke dag.

Lakeside Paradise

Een enthousiaste crew staat klaar om je te begeleiden in enkele topactiviteiten. Voor elk seizoen staat er wel een leuke en uitdagende activiteit op het menu. Ja, zelfs in de wintermaanden krijg je een programma op maat en staat het clubhuis en de volledige accommodatie exclusief ter beschikking.

Voor vergaderingen en seminaries zijn er twee mooie polyvalente ruimtes beschikbaar. Ook voor incentives en teambuildingactiviteiten zijn er tal van originele en sportieve mogelijkheden. Van werk en sport krijg je honger en dorst: de diverse cateringmogelijkheden lossen dit op. Stress rond parkeren is niet nodig want er is een ruime parkeerplaats. 

Een greep uit het aanbod bij Lakeside Paradise:

Surfers Paradise

Hetzelfde verhaal gaat op voor Surfers Paradise. Ook hier is de accommodatie aanwezig voor zowel sportieve als niet­-sportieve bedrijfsactiviteiten. Voor wie het niet zo op water begrepen heeft, zijn er voldoende strandactiviteiten in de aanbieding. Kijk maar eens naar het lijstje hieronder. Vast staat dat iedereen met volle teugen zal genieten!

Een greep uit het aanbod bij Surfers Paradise:

  • Golfsurfen

Delen


Meer inspirerende tips
Als je een bedrijfsdag of personal event boekt, kun je kiezen uit twee unieke locaties: Lakeside Paradise en Surfers Paradise te Knokke-Heist lees meer

Direct contact

Lakeside Paradise - Surfers Paradise, Knokke-Heist

Lakeside Paradise 
Duinenwater 41
8300 Knokke-Heist
info@lakesideparadise.be
www.lakesideparadise.be
050/60.60.35

Surfers Paradise
Zeedijk (ter hoogte van de Appelzakstraat)
8300 Knokke-Heist
info@surfersparadise.be
www.surfersparadise.be
050/61.59.60