Congressen, evenementen en shows in Louvain-la-Neuve | C/A Planner

Aula Magna

Congressen, evenementen en shows in Louvain-la-Neuve

De Aula Magna is een polyvalent congrescentrum gelegen tussen het meer en de Grote Markt van Louvain-la-Neuve. Het gebouw met een oppervlakte van meer dan 2.500 m² is doorzichtig en lichtrijk...

De Aula Magna is een polyvalent congrescentrum gelegen tussen het meer en de Grote Markt van Louvain-la-Neuve. Het gebouw met een oppervlakte van meer dan 2.500 m² is doorzichtig en lichtrijk dankzij de harmonieuze constructie in glas en staal. Het is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen: zowel business events, colloquia, bedrijfsfeesten, beurzen, fora als allerhande opvoeringen vinden regelmatig plaats in de Aula Magna. Dankzij de talrijke zalen kan deze buitengewone locatie evenementen van verschillende omvang aan, gaande van een meeting van 60 personen tot organisaties voor ruim 1.300 genodigden. Het centrum is gemakkelijk te bereiken via de E 411 (parkeergelegenheid vlakbij) of met de trein (station op 500 meter).


Toppunt van veelzijdigheid


De theaterzaal van de Aula Magna heeft een capaciteit van 1.100 zitplaatsen en een podium van meer dan 350 m² met een toneelmachine, waardoor ze voor uiteenlopende doeleinden kan worden benut. De 1.700 m² grote hal is geschikt voor recepties van 1.300 personen, diners met meer dan 750 zitplaatsen, beurzen, fora, ... De vier moduleerbare seminariezalen (tot 120 personen) en de foyer royal van 200 m² zijn dan weer ideaal voor board meetings en intiemere recepties. En dan is er nog de Foyer Du Lac, een ondergrondse foyer van 700 m² met aparte ingang, voor meetings van 60 tot 250 personen.

Delen

Direct contact

Aula Magna

Aula Magna
Place Lemaire 1
1348 Louvain-la-Neuve

T: +32 (0)10 497 711
E: info@aulamagna.be
W: www.aulamagna.be