Congress Center Basel | C/A Planner

Congress Center Basel

Congress Center Basel: kennis en innovatie op architecturale toplocatie

Congres Center Basel is het grootste conferentiecentrum van Zwitserland. Het complex is gevestigd in het economische hart van Bazel, vlak bij het stadscentrum. De gebouwen zijn naast functioneel ook architecturale pareltjes.

Multifunctioneel hallencomplex

In 2013 gaf de MCH Group Basel, die eigenaar is van het Congress Center Basel, de opdracht voor de bouw van een gloednieuw hallencomplex, ontworpen door toparchitecten Herzog & de Meuron. Naast vele andere ruimtelijke nieuwigheden is de blikvanger van dit complex ongetwijfeld de evenementenhal, die een vrijwel onuitputtelijke reeks varianten in ruimte, vorm en techniciteit biedt. Het Congress Center Basel is rechtstreeks via een doorgang verbonden met de tentoonstellingshal en de evenementenhal. Nog in 2013 werden er 11 modulaire vergaderruimten geopend op de gelijkvloerse verdieping van het Congress Center Basel. Deze zijn rechtstreeks toegankelijk vanaf de hoofdingang.

Adembenemend flexibel

De 25 zalen in het Congress Center Basel bieden nooit geziene mogelijkheden: Het congrescomplex kan een plenair evenement met meer dan 5.000 deelnemers verwelkomen en tegelijkertijd aparte vergaderzalen en een tentoonstellingsruimte openstellen in de onmiddellijke nabijheid van de grote zaal. Deze extra ruimte katapulteert Congress Center Basel in de Europese top van complexen die grote evenementen tot 10.000 deelnemers kunnen organiseren. Toch blijft het congrescentrum trouw aan zijn doelstelling om een brede waaier aan individuele opties aan te bieden. Het vakkundige CCB-team biedt tal van diensten aan, gaande van het serveren van drankjes tijdens kleine evenementen tot de organisatie van grote plenaire vergaderingen in de Evenementenhal. Daarnaast genieten de klanten van de ervaring en knowhow van de groep MCH, de grootste live-marketing groep van Zwitserland.

Congress Center Basel staat in de Europese top van complexen die grote evenementen tot 10.000 deelnemers kunnen organiseren.

Delen

Direct contact

Congress Center Basel

Congress Center Basel
MCH Swiss Exhibition (Basel) Ltd.
+41 58 206 28 28
sales@congress.ch
www.congress.ch

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings