Conferenties organiseren op een toplocatie in Madrid | C/A Planner

IFEMA

Conferenties organiseren op een toplocatie in Madrid

Madrid is een populaire conferentiestad die elk jaar opnieuw in de ICCA top 10 terug te vinden is.

Madrid is een populaire conferentiestad die elk jaar opnieuw in de ICCA top 10 terug te vinden is. Wat ook geen verrassing mag heten, want de Spaanse hoofdstad is een prima plek waar congresdeelnemers ook na de uren een fijne tijd kunnen beleven. En organisatoren vinden er een ruim aanbod aan hotels en locaties terug. Vooral IFEMA springt daarbij in het oog: handelsbeurzen, aandeelhoudersvergaderingen, sportmanifestaties, car clinics, ambtenarenexamens, alles is mogelijk in de twaalf paleizen van de Feria de Madrid.

Wat heeft IFEMA te bieden?

 

  • De locatie bestrijkt maar liefst 200.000 vierkante meter verspreid over twaalf paleizen en twee conventie- en congrescentra.

 

  • IFEMA ligt in het noordoosten van de stad. Met de metro staat u op amper 10 minuten in het centrum van de stad en op de luchthaven. Het Conventie- en Congrescentrum Noord heeft achttien ruimtes, allemaal op eenzelfde verdieping. Binnengaan doet u via een grote toegangshal waar het natuurlijke licht ruim naar binnen valt en die door haar oppervlakte uitstekend geschikt is voor exposities tot 468 m² of om recepties te organiseren. Ruimtes N101 tot N106 zijn multifunctioneel en bieden plaats aan evenementen van 100 tot 1.800 deelnemers. N103 en N104 vormen samen het Auditorium Noord, met plaats voor 1.100 mensen. De resterende ruimtes (N107 tot N118), met een capaciteit van 10 tot 200, kunnen naargelang de noden van het event aan elkaar worden gekoppeld.

 

  • Dichter bij het openbaar vervoer heeft het Conventie- en Congrescentrum Zuid een auditorium met plaats voor 600 mensen. De grote toegangsruimte voor het auditorium is de perfecte plaats voor een drankje en een koffiepauze.

 

  • IFEMA-klanten die grotere bijeenkomsten en congressen willen organiseren, kunnen terecht in de paleizen. Paleis 9 of paleis 10 biedt samen met het Conventie- en Congrescentrum Noord de perfecte locatie om dergelijke evenementen te laten plaatsvinden.

 

  • Om te werken of voor kleine meetings kunt u op de Feria de Madrid ten slotte terecht in een van de 45 vergaderzaaltjes.


Bekijk volgende filmpjes over Madrid


Ontdek waarom u voor uw volgende event in Madrid moet zijn en hoe u tijdens uw vrije momenten in onze prachtige stad aan uw trekken komt.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

IFEMA

Veel internationale eventorganisatoren werden al door ons professioneel team geholpen. Laat ons nu weten wat u zoekt:
T: +34 91 722 52 85
E: sandra.raffin@ifema.es
W: www.convenciones.ifema.es