Comfortabel vergaderen in het grootste congrescentrum van Oostenrijk | C/A Planner

Austria Centre Vienna

Comfortabel vergaderen in het grootste congrescentrum van Oostenrijk

Het ACV (Austria Centre Vienna) is het grootste congrescentrum van Oostenrijk, een van de modernste locaties van Europa en een belangrijke speler in de internationale meetingindustrie.

Het ACV (Austria Centre Vienna) is het grootste congrescentrum van Oostenrijk, een van de modernste locaties van Europa en een belangrijke speler in de internationale meetingindustrie. Het is ontworpen voor het organiseren van grote internationale congressen, handelsbeurzen en bedrijfsmeetings, maar ook van culturele evenementen. In het gebouw bevinden zich 16 auditoria met 100 tot 4.200 zitplaatsen, verdeeld over vier verdiepingen, met een totale oppervlakte van 10.000 m². De meeste van deze zalen kunnen opgedeeld of gecombineerd worden. Daarnaast zijn er meer dan 180 bijkomende ruimtes (kantoren, vergaderzaaltjes, lounges, VIP-ruimtes) over een oppervlakte van meer dan 6.000 m². Het totale aanbod van het ACV bestaat verder uit vier speciaal ontworpen beurshallen (meer dan 12.000 m²) en nog eens 10.000 m² wordt besteed aan receptie en restaurants.

Modernste conferentietechnologie


Het spreekt vanzelf dat alle soorten evenementen ondersteund kunnen worden met de modernste conferentietechnologie: draadloos LAN, internetverbinding met variabele bandbreedte, hoogwaardige geluidssystemen, materiaal voor simultaanvertaling, eersteklas lichtinstallaties, enz. Qua bereikbaarheid is het ACV ideaal gelegen: op 25 minuten rijden van de luchthaven en 15 minuten van het stadscentrum. Het is zelfs nog korter als de congresgangers de metro nemen, want het metrostation ligt vlak voor de deur. Wat ook bijdraagt tot de populariteit van het congrescentrum bij plaatselijke en internationale organisaties is de uitstekende hotelaccomodatie en het grote aanbod aan ontspanningsmogelijkheden in de nabijheid.


Delen

Direct contact

Austria Centre Vienna

Austria Centre Vienna
Friedrich G. Gehmacher
T: +43-1-26069-2346
E: friedrich.gehmacher@acv.at
W: www.acv.at