Cititravel DMC Spain & Portugal | C/A Planner

Cititravel DMC Spain & Portugal

Verrassende bestemmingen in Spanje: Valencia, Sevilla en Bilbao

Kom en ontdek het nieuwe Sevilla! Bilbao, een gloednieuwe MICE-bestemming voor sportievelingen en natuurliefhebbers! Trendy Valencia, voor wie houdt van lekker eten en verbluffende architectuur!

Kom en ontdek het nieuwe Sevilla! Bilbao, een gloednieuwe MICE-bestemming voor sportievelingen en natuurliefhebbers! Trendy Valencia, voor wie houdt van lekker eten en verbluffende architectuur!

Heeft u al eens eigenhandig sinaasappelen geplukt en zelf een 'Agua de Valencia' cocktail gemaakt? Heeft u ooit al eens een boottocht gemaakt door de rijstvelden en uw eigen paella leren bereiden? Of met uw blote voeten druiven geplet om zelf wijn te maken? Combineer een unieke culinaire ervaring met een fietsrally door Valencia en ontdek de futuristische bouwwerken aan de schitterende Ciudad de las Artes y las Ciencias (Kunst- en Wetenschapsstad) en het historische stadscentrum met zijn unieke erfgoed.

Sevilla, zo veel meer dan flamenco!


Sevilla is niet alleen een stad van tradities, flamenco, prachtige gebouwen uit de 10de tot de 18de eeuw en tapas, maar heeft zo veel meer te bieden! Sevilla is tegelijk een moderne stad die avant-garde architectuur (Metropol Parasol en de Pelli-toren) combineert met milieuvriendelijke technologieën (Solucar zonneplatform en oplaadpalen voor elektrische auto's), ecologisch transport (stadsfietsen, rijtuig met paard enz.) en natuurlijk gastronomische lekkernijen van traditionele tapas tot vooruitstrevende, trendy restaurants met één of meer Michelin-sterren.

Bilbao is de gedroomde bestemming voor ieder event!


Bilbao is niet meteen bij iedereen bekend, maar wint sinds kort aan populariteit als beloftevolle MICE-bestemming. In de omgeving van Bilbao zijn tal van sportfaciliteiten te vinden en worden allerlei activiteiten in de vrije natuur georganiseerd, onder meer rotsklimmen, vissen, een bezoek aan de Bosque de Oma, zeilen, wildwatervaren… U kan er ook proeven van enkele traditionele sporten zoals Fronton of de Herri Kirolak (Baskische plattelandsspelen), of deelnemen aan een voetbal- of rugbywedstrijd.

Wilt u meer weten over unieke bestemmingen in Spanje en Portugal?


Cititravel is een toonaangevende Destination Management Company met meer dan 25 jaar ervaring in de MICE-sector en heeft kantoren in alle grote steden. Hun professionele, meertalige teams staan u graag met raad en daad bij.

Delen

Direct contact

Cititravel DMC Spain & Portugal

Cititravel DMC Spain & Portugal
Isolde Köster
T: +34 963 53 38 38
E: isolde@cititravel.es
W: www.cititravel.es