Citadel van Namen | C/A Planner

The Good Time Company

Teambuilding: de Citadel van Namen

Dit teambuildingspel is de 91ste bestemming van de City Explorer van The Good Time Company.

Verken de groene long van Namen

City Explorer is een teambuildingspel georganiseerd rond een leuk, eigenzinnig, high-tech bezoek aan de stad van je keuze. Het telt al vele bestemmingen in België, Groothertogdom Luxemburg en Frankrijk, waaronder nu ook de grandioze Citadel van Namen.

Met 2000 jaar geschiedenis is de citadel al eeuwenlang de groene long van de stad Namen. Via kleine wegjes, steile trappen en verharde paden ontdek je een uitzonderlijk erfgoed, en ook het monumentale werk 'Searching for Utopia' van Jan Fabre. Er zijn ook verschillende thematische tuinen opgenomen in het programma.

Je beleeft een magische, heilzame natuurwandeling en een parcours onderbroken door uitdagingen en raadsels die aangepast kunnen worden aan de waarden van je bedrijf.

De voordelen voor je teams

  • Samenwerking, stimulering van de creativiteit en versterking van de groepsdynamiek
  • Bonus 1: het parcours kan ook afgelegd worden met elektrische fietsen of Segways.
  • Bonus 2: bij echt slecht weer wordt er een indoors 'instant plan B' aangeboden (voor alle boekingen tot eind 2019).
  • Exclusief bij The Good Time Company: de 'multi-city-optie'. Verschillende teams spelen tegelijk in verschillende steden en nemen het live tegen elkaar op.

Deze City Explorer wordt aangeboden door The Good Time Company, dat dit jaar ook zijn tiende verjaardag viert. Er staat een feest gepland, we houden je op de hoogte.

Een parcours onderbroken door uitdagingen aangepast aan de waarden van je bedrijf.

Delen