Château de la Poste | C/A Planner

Château de la Poste

Meetings en incentives in het groen

Château de la Poste ligt op een vlot bereikbare locatie tussen Brussel en Luxemburg en leent zich uitstekend voor de organisatie van residentiële en niet-residentiële seminaries, meetings, studiedagen, demonstraties...

Château de la Poste ligt op een vlot bereikbare locatie tussen Brussel en Luxemburg en leent zich uitstekend voor de organisatie van residentiële en niet-residentiële seminaries, meetings, studiedagen, demonstraties en productlanceringen. Op slechts 45 minuten van de luchthaven kom je terecht in een oase van rust en natuur, die niettemin beschikt over moderne infrastructuren. Het domein is tevens een ideale bestemming voor teambuildings en incentives.

Je kunt onmogelijk weerstaan aan de charme van dit hotel met 42 kamers en bijbehorend restaurant met fijnproeversmenu's, evenmin als aan de gezelligheid van de salons met vilten meubilair. Het park heeft 10 seminariezalen die baden in het daglicht en volledig moduleerbaar zijn. Ze kunnen naar believen aangepast worden aan de noden en verlangens van de klant. Alle mogelijke hightechmateriaal is ter plaatse: beamer, projectiescherm, flip-over, toolbox, gratis wifi, microfoon en waterkoeler.

Unieke charme en complete uitrusting


Het zijn de details die het verschil maken: de kleine attenties waarmee de congresgangers tussen de meetings en seminaries door verwend worden, zorgen ervoor dat het werk telkens weer aangevat wordt met een ontspannen lichaam en geest. Daarom wordt bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan verzorgde koffiepauzes of gastronomische buffetten. Op het fraaie domein van 42 hectare wenken talloze mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten en incentives.

Originaliteit troef voor teambuildings en incentives


Voor originele activiteiten op het uitgestrekte domein met weiden en bossen werkt het team van Château de la Poste samen met gerenommeerde specialisten als AJP, Akawa, Euréka, Exploraid en People First, stuk voor stuk ondernemingen met meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied. Een greep uit de originele incentives en teambuildings die aangeboden worden: barbecue aan de jagershut, picknick onder de rododendrons, grill in het Gallische dorp, ... Eveneens een unieke belevenis is een overnachting in een van de drie 'bijzondere woningen': de trapperstent, de boomhut of de loftcube, waar je je één voelt met de natuur.

Delen

Direct contact

Château de la Poste

Château de la Poste
T: 081.411405
E: info@chateaudelaposte.be
W: www.chateaudelaposte.be