Château de Chérimont S.A. | C/A Planner

Château de Chérimont S.A.

Avontuurlijke incentives met een koninklijke toets

Een meeting, een incentive, een dagje teambuilding? Het kasteel van Chérimont, verscholen in een bosrijk stukje Maasvallei, charmeert zijn bezoekers en verrast met exclusieve activiteiten.

Een meeting, een incentive, een dagje teambuilding? Het kasteel van Chérimont, verscholen in een bosrijk stukje Maasvallei, charmeert zijn bezoekers en verrast met exclusieve activiteiten.

In het Offroadcentrum, erkend als de nummer 1 van de Benelux, kunnen de bezoekers terreinrijden met de 4x4, quad of bugxter. Ook het Schietsportcentrum is internationaal gerenommeerd. Naast kleiduifschieten, boogschieten en field targetschieten is er een splinternieuwe attractie: kleiduifschieten met de boog.

Spel- en sportactiviteiten à volonté

Het centrum voor actieve vrijetijdsbesteding van het kasteel van Chérimont bevindt zich op enkele minuten van Namen, vlakbij de autosnelwegen E42 en E411, op een domein van ongeveer 40 hectare. Het maakt optimaal gebruik van de prachtige ligging temidden van de bossen en heuvels om een brede waaier aan sport- en adventureactiviteiten aan te bieden.

Behalve terreinrijden en schietsport heeft het team van het kasteel van Chérimont nog heel wat andere sport-, spel- en teambuildingactiviteiten op het menu. Enkele voorbeelden: durversparcours, volksspelen, frisbeegolf, paintball, lasershooting... En alles gebeurt onder begeleiding van gemotiveerde instructeurs.

Je kunt het volledige aanbod op de website www.cherimont.com bekijken en een gepersonaliseerde offerte aanvragen, die steeds aangepast kan worden aan last-minute wensen.

Vergader- en receptiezalen staan ter beschikking van de gasten, evenals een ruime privéparking. Relaxen kan je in de lounge bar of op het zonnige terras, omringd door kastanjebomen en eeuwenoude eiken.

Het domein beschikt over de infrastructuur en een eigen cateringdienst voor de organisatie van allerlei evenementen: personeelsfeesten, familiedagen, productpresentaties...

  • Aantal deelnemers: vanaf ± 10 personen.
  • Talen: Frans - Nederlands - EngelsBeelden: ©FTPN : Bossiroy

Delen

Direct contact

Château de Chérimont S.A.

Château de Chérimont S.A.
Adm-del: Alain Léonard
Chemin de Chérimont, 372
5300 Andenne (Namur)

T: +32 (0)85 849 292
E: info@cherimont.be
W: www.cherimont.com | www.promotir.be http://alainleonard.wix.com/moving-archery | http://alainleonard.wix.com/traiteurcherimont