Voor een dagje zeilen met klanten, relaties of werknemers | C/A Planner

Channel Sailing

Voor een dagje zeilen met klanten, relaties of werknemers

Nodig je klanten, relaties of werknemers mee op zee voor een dagje zeilen als teambuilding of als incentive: de groepsgeest krijgt meteen de wind in de zeilen.

Channel Sailing biedt een vloot met piekfijn uitgeruste zeilschepen die vertrekken vanuit het Nederlandse Cadzand-Bad, in Zeeuws-Vlaanderen.

Leer de basics van het zeilen van ervaren schippers

De ervaren schippers delen al hun kennis en bezorgen je groep een echte topervaring op zee. Je hebt geen zeilervaring nodig, ze leren je gaandeweg (of beter varendeweg) de basics van het zeilen.  

Funregatta in groep

Afhankelijk van de grootte van de groep kies je voor een of meer zeiljachten. Als je met meerdere jachten uitvaart, kun je zelfs een funregatta organiseren.     

Na het zeilen: een borrel of een barbecue?

Eenmaal terug aan wal kun je de dag afsluiten met een naborrel aan boord, een diner of een strandbarbecue. De regio Cadzand biedt mogelijkheden te over.

Bekijk hieronder de formules die je zeker overstag doen gaan.


De groepsgeest krijgt meteen de wind in de zeilen.

Delen


Meer inspirerende tips

De formule zeildag kun je nog verder aanvullen met cateringopties aan boord, zoals ontbijt op de boot (koffiekoeken, koffie/thee en fruitsap), een mix van luxueus belegde broodjes, full bar aan boord met cava of wijn, bier, softs of een rijkelijke vis- en visschotel.

lees meer

De formule Zeilen en Fun kun je nog verder aanvullen met cateringopties aan boord, zoals ontbijt op de boot (koffiekoeken, koffie/thee en fruitsap), een mix van luxueus belegde broodjes, full bar aan boord met cava of wijn, bier, softs of een rijkelijke vis- en visschotel.

lees meer

De formule Vergaderen en Zeilen kun je nog verder aanvullen met cateringopties aan boord, zoals ontbijt op de boot (koffiekoeken, koffie/thee en fruitsap), een mix van luxueus belegde broodjes, full bar aan boord met cava of wijn, bier, softs of een rijkelijke vis- en visschotel.

lees meer

Direct contact

Channel Sailing

Jachthaven Cadzand
Maritiem Plaza 2,
4506 KZ Cadzand,
Nederland

+32 477 633 733
info@channelsailing.be
www.channelsailing.be