Catalunya Convention Bureau | C/A Planner

Catalunya Convention Bureau

Catalunya Convention Bureau

Catalonië betekent innovatie, dynamiek en business. Het land heeft traditie, cultuur en ervaring. Het is een pionier in industrie, handel en diensten. Het mediterrane gebied is gastvrij, divers en open.

Ideale combinatie van factoren

Of een zakenbestemming ideaal is, hangt niet af van de ene of de andere factor. Het is de combinatie van verschillende waarden die het hem doet, bepaald door het territorium, voortdurende inspanningen en internationale erkenning. De Catalaanse regio ligt aan de Middellandse Zee en biedt een grote geografische diversiteit, met Barcelona als hoofdstad, een unieke stad en een wereldwijde referentie.

Ruim aanbod aan faciliteiten

De rest kwam tot stand door onophoudelijk hard werk: traditie werd omgezet in ervaring, expertise in concrete businesskansen. Catalonië herbergt een groot aantal conferentiecentra en een ruim aanbod aan indoor en outdoor ruimtes die aangepast en uitgerust zijn voor alle soorten meetings en events. De strategische ligging, het milde klimaat en de uitzonderlijke combinatie van zee en bergen nodigen de deelnemers uit om te genieten van de vele troeven die eigen zijn aan de streek: het voedsel, de steden en stadjes, cultuur, shopping, wellness, de zee, bergsporten, golf en nog veel meer.

Spiegel voor de MICE-sector

De actieve economie en sterke organisatorische capaciteiten, zoals gedemonstreerd in internationale events als IBTM World, maken Barcelona de hoofdstad van het zakentoerisme en Catalonië een spiegel voor de wereldwijde MICE-sector. Het Catalaanse streven naar perfectie en innovatie wordt erin weerspiegeld, omdat van dag tot dag beter worden niet alleen het streefdoel is, maar het geheim om een hoogwaardige, efficiënte en populaire zakenbestemming aan te bieden.

De actieve economie en sterke organisatorische capaciteiten maken Catalonië een spiegel voor de MICE-sector.

Delen

Direct contact

Catalunya Convention Bureau

Catalan Tourist Board
Wetstraat 227
1040 Brussel
+32 (0)2 640 61 51
info.act.bnl@gencat.cat
www.catalunya.com