Capaciteit én onvergetelijke teambuildings bij de vleet | C/A Planner

Hotel Ter Elst

Capaciteit én onvergetelijke teambuildings bij de vleet

Hotel Ter Elst is ideaal voor vergaderingen en personeelsfeesten. Het hotel biedt bovendien een ruime waaier van teambuildingactiviteiten aan om u een onvergetelijke ervaring te garanderen.

Hotel Ter Elst is ideaal gelegen in een rustige omgeving vlak aan de afrit van de E19 tussen Antwerpen en Mechelen. Ter Elst kreeg een tijd geleden nieuwe eigenaars en die zorgden intussen voor een heuse facelift. De 53 zeer ruime kamers werden in een modern en stijlvol kleedje gestoken. Het hotel beschikt over 19 vergaderzalen met daglicht waaronder een auditorium voor 400 personen en een gratis parking voor 500 wagens. Hotel Ter Elst is ideaal voor vergaderingen, maar ook voor personeelsfeesten, en dit dankzij de vele moduleerbare zalen. Door deze combinatie kunnen er feesten gegeven worden tot 750 personen in walking diner stijl en 450 zittend.

Feest en teambuilding


Een feest is helemaal compleet in combinatie met een teambuildingactiviteit. Ter Elst biedt een ruime waaier van activiteiten aan o.a.: petanque, djembe, muurklimmen, kleiduifschieten, boogschieten,… Op zoek naar een locatie die voor u het verschil maakt ? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding.

Delen

Direct contact

Hotel Ter Elst

Hotel Ter Elst
Tom Hendrickx | General Manager
T: +32 (0)3 450 90 00
E: sales@terelst.be
W: www.terelst.be