Camonsite Conference and More GmbH | C/A Planner

Camonsite Conference and More GmbH

Boegbeeld van de nieuwe generatie Duitse DMC's

Camonsite Conference and More GmbH staat voor de nieuwe generatie Duitse DMC's. Hun filosofie is duurzaam, creatief, eerlijk en ze houdt rekening met het budget.

Camonsite Conference and More GmbH is een professionele Duitse destination management company die er trots op is buitengewone incentives, productlanceringen, vergaderingen, conferenties maar ook congressen of andere evenementen te kunnen leveren, in welke vorm dan ook.

Ze zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte programma's die zorgvuldig rekening houden met wat hun zakenpartners vragen en verwachten. Als je met hen samenwerkt, word je begeleid door één contactpersoon – een ervaren event manager – die voor de volledige duur van het evenement met jou samenwerkt, van idee tot uitvoering.

Meer dan 15 jaar ervaring

Camonsite heeft meer dan 15 jaar ervaring en beschikt over een efficiënt netwerk van onderaannemers over heel Duitsland. De stevige relatie die ze als bedrijf met hun klanten en dienstverleners hebben, is zonder enige twijfel in grote mate te danken aan hun betrouwbaarheid en grote flexibiliteit, maar ook aan hun persoonlijke supervisie van je evenementen.

Ze kunnen dit alles slechts bieden omdat ze zichzelf met al hun medewerkers als een team zien. De medewerkers zijn geïntegreerd in het proces van besluitvorming en hebben hun inbreng in de strategische ontwikkeling van de firma – ze worden gevraagd om hun ideeën naar voren te brengen. Camonsite is ook begaan met de milieupolitiek en heeft daarom beslist een aantal ontwikkelingsprojecten te steunen. Daarnaast hebben ze hun eigen GREENPOINT-programma gecreëerd.

Milieubewust engagement

Het lijdt geen twijfel dat een klassieke city tour per bus de vlugste manier is om een stad te verkennen, maar het is zoveel aangenamer om langs de voormalige Berlijnse Muur te wandelen en te bekijken hoeveel vreemde en romantische liefdesgeschiedenissen zich hier in de tijd van de Muur hebben afgespeeld. Tijdens de komende rally van beroemde Berlijnse musea komen de bezoekers op een ludieke manier meer te weten over een selectie van voorwerpen. Je kunt al die activiteiten gemakkelijk doen zonder die CO2-producerende bus. Daardoor spaar je GREENPOINTs en krijg je een certificaat voor milieubewust engagement. Contacteer Camonsite voor meer info en werk met hen samen aan de toekomst.

Om hun klanten over heel Duitsland een service van topkwaliteit te kunnen bieden werkt Camonsite samen met Cornerstone-Meetings GmbH, dat gevestigd is in Frankfurt. Samen staan ze op de markt bekend als 'Germanyinsight'.

Kies voor een Greenpoint-programma en verken Berlijn niet met de bus, maar op een originele manier vol bizarre en romantische verhalen.

Delen

Direct contact

Camonsite Conference and More GmbH

Bergstrasse 80
10115 Berlin
T: +49 (0)30 644 99 79 20
F: +49 (0)30 644 99 79 30
mail@camonsite.de
www.camonsite.de