Schenk je telewerkers, medewerkers, klanten en relaties een goede gezondheid | C/A Planner

Caere Natura

Schenk je telewerkers, medewerkers, klanten en relaties een goede gezondheid

Caere Natura is een verdeler van hoogwaardige natuurproducten. Een van de speerpunten in hun aanbod is de uiterst heilzame groene propolis, maar ze bieden ook extract van waterkers, zoethout en granaatappel.


 5 % korting voor lezers van CORPORATEPLANNER.be. Lees onderaan de voorwaarden.


 

Wat kun je je telewerkers, medewerkers, klanten of relaties in deze tijden beter wensen dan een goede gezondheid? Beter nog: je kunt die ook schenken. Neem nu het natuurproduct groene propolis, dat met artepilline C een van 's werelds krachtige antibiotica bevat. Daarover verscheen recent een studie waarin de onderzoekers concludeerden dat 'propolis een veelbelovend en relevant middel is om de immuniteit te verhogen in deze coronatijden, bovendien veilig en gemakkelijk in te nemen en dat al zijn ingang heeft gevonden als natuursupplement en functioneel voedingsmiddel'.

Meer weten over groene propolis?

 • Lees hier deel 1 en deel 2 over de medicinale geschiedenis van groene propolis. 
 • Lees hier wat tevreden gebruikers zeggen over groene propolis.
 • Lees hier waarom groene propolis de beste is van alle propolissoorten.
 • Lees hier alle artikelen over groene propolis.

Andere gezonde natuurproducten

 • Het extract van granaatappel is een ware gezondheidsbom, goed tegen verzuring van de spieren en bevordert zuurstofopname. Daarom is het ook gegeerd bij duursporters, omdat het hun prestaties bevordert. 
 • Het extract van waterkers is dan weer een sterk ontgiftend en reinigend product, rijk aan oxidanten en glucosinolaten en boordevol mineralen en vitamines.
 • Het extract van zoethout heeft sterke anti-inflammatoire en antioxidatieve eigenschappen, ondersteunt het hart, de bloedvaten, de lever, het spijsverteringsstelsel en het ademhalingsstelsel en verlicht bij menstruatieproblemen en menopauzale klachten.

In welke vorm wil je groene propolis schenken?

groene propolis (extract, 30 %)
het meest verkochte product

Dit is ons meest verkochte product. Het is de krachtigste onder alle soorten propolis, met een uitzonderlijk hoge concentratie. Wil je voor de real deal gaan en heb je verder geen besognes rond smaak of de aanwezige alcohol, dan is dit je keuze.

groene propolis (extract, 30 %, alcoholvrij)
ook voor kinderen

Deze versie heeft een zachtere smaak maar je kunt toch op een even krachtige werking rekenen. Omdat het flesje geen alcohol bevat, is dit extract ideaal om toe te dienen aan kinderen en tieners.

groene propolis (extract, 70 %)
sterk middel tegen wondjes of schimmels

In dit kleine flesje zit groene propolis met een ongekend hoge concentratie. Innemen kan als je het goed aanlengt, maar eigenlijk is deze versie specifiek bedoeld voor uitwendige toepassingen, zoals verzorging van wonden of behandeling van schimmels.

natuursiroop met groene propolis
ideaal voor kleine kinderen

Deze siroop combineert de krachtige werking van groene propolis met een aangename smaak, specifiek bedoeld om jonge kinderen toch propolis te kunnen geven zonder tegenspartelen. De siroop is overigens even werkzaam voor volwassenen.

groene propolis (tabletten)
gemakkelijk mee te nemen en te vermengen

Deze tabletten hebben een krachtige werking die vergelijkbaar is met het extract. Deze tabletten moet je ook wel samen met een vloeistof innemen, maar ze zijn handiger om mee te nemen dan een flesje. Je kunt de tabletten ook mengen in een papje of confituur.

groene propolis (capsules)
gemakkelijk mee te nemen, kindvriendelijk

Alle heilzame kenmerken van groene propolis gecomprimeerd in een vlot inslikbare, zachte capsule. Ideaal voor kleine kinderen of om mee te nemen naar school, of gewoon om op zak te hebben. Een flesje is niet altijd handig om bijvoorbeeld naar je werk mee te nemen.

De naturatheek met 4 of 7 producten

Het ultieme gezondheidsgeschenk: een stijlvolle box waarin een selectie van 4 natuurproducten zit, waarbij alle extractsoorten vertegenwoordigd zijn: groene propolis, waterkers, zoethout en granaatappel.

In de versie met 7 producten vind je behalve de extracten ook nog de capsules en tabletten met groene propolis. Een echte huisapotheek.

Hoe bestellen en hoe geniet je je korting?

 • Iedereen die bestelt via CORPORATEPLANNER.be krijgt 5 % korting. Vermeld de kortingscode cp2020 bij bestelling in het daarvoor bestemde veld en de korting wordt verrekend. 
 • Bestel je kleinere volumes (tot 5), dan kun je met je facturatieadres bestellen, maar als geadresseerde de ontvanger invullen (of je bedrijfsadres als alles daar mag aankomen). Dat moet je dan per product wel altijd opnieuw doen. We sturen het product keurig verpakt en met een persoonlijke noot naar de ontvanger.
 • Bestel je grotere volumes (vanaf 5) en mogen die op een enkel bedrijfsadres toekomen van waaruit ze verdeeld worden, dan kun je gemakkelijk je bestelling online plaatsen. Bij echt grotere volumes (vanaf 12): vraag naar je persoonlijke kortingscode via info@caere voor je bestelt. De korting is dan hoger.
 • Wil je grotere volumes bestellen en die rechtstreeks laten leveren bij elke ontvanger apart? Dat kan, we hebben een labelingstoestel. Neem dan gewoon even contact op via info@caere.be of bel ons op 057 36 77 25. We bespreken dan de korting, verzending, verpakking, eventuele persoonlijke boodschap.

 

Delen

Datum

29 October 2020

Direct contact

Caere Natura

Caere Natura
057 36 77 25
info@caere.be
www.caere.be