Businessclass meetings in een stijlvol kader | C/A Planner

NH Hoteles

Businessclass meetings in een stijlvol kader

Het geheim van een geslaagde conferentie? Uw kennis van het onderwerp en doelpubliek gekoppeld aan onze ervaring als organisator van allerhande events. Onze troeven zijn flexibiliteit, opbouwende feedback en...

Het geheim van een geslaagde conferentie? Uw kennis van het onderwerp en doelpubliek gekoppeld aan onze ervaring als organisator van allerhande events. Onze troeven zijn flexibiliteit, opbouwende feedback en oneindig veel mogelijkheden.

U bent op zoek naar een hotel waar service en kwaliteit voorop staan? Waar u kunt kiezen uit een gevarieerd dienstenaanbod, een uitstekende catering en comfortabele kamers? En waar u vergaderingen en evenementen kunt organiseren in een aangename, ontspannen en duurzame omgeving?

Ervaar het zelf bij NH!


Met 46 hotels in België, Nederland en Luxemburg en meer dan 2.500 ultramoderne conferentie- en feestzalen biedt NH Hoteles uitstekende logies, topvoorzieningen en diensten op maat van uw evenement. NH Hoteles heeft bovendien 7 conferentiecentra verspreid over België en Nederland.

Alle meetinglocaties zijn vlot bereikbaar en beschikken over voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Uw persoonlijke coördinator loodst u door de hele organisatie en geeft waar nodig advies en feedback. Het coördinatieteam van NH Hoteles ziet iedere conferentie als een nieuwe uitdaging en stelt alles in het werk om van uw conferentie een regelrecht succes te maken.

NH Hoteles denkt vandaag aan morgen


NH Ecomeeting is meer dan een meeting: het is een compleet nieuw concept. NH Hoteles is niet alleen een referentie op het gebied van hoteldiensten, maar ook op het vlak van duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij NH Hoteles geen holle slogan, maar een duurzaam streven naar een betere wereld - WAKE UP TO A BETTER WORLD! Met de Ecomeeting-service dragen gasten op hun beurt bij aan een mooiere wereld: het ecoteam plant uw event van a tot z en stelt alles in het werk om uw meeting zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.

Ontdek onze eventlocaties in België!7 locaties in Brussel:
NH Atlanta
NH Brussels City Centre
NH Brussels Airport
NH Grand Place Arenberg
NH Hotel du Grand Sablon
NH Stephanie

4 locaties buiten Brussel:
NH Brugge
NH Gent Belfort
NH Gent Sint Pieters
NH Mechelen

Delen

Direct contact

NH Hoteles

Meer weten over het aanbod en de diensten van NH Hoteles? Surf naar www.nh-conference.be voor de organisatie van grote conferenties of bezoek www.nh-hotels.com en ontdek 400 NH-hotels in 25 landen!

Wij kijken alvast uit naar uw komst!

Gunes METIN ASSELBERGHS
Regionaal Verkoopdirecteur België, Luxemburg, Frankrijk
Adolphe Maxlaan 7
1000 Brussel
BELGIË
T : +32 473 304460
F : +32 2 7116348
E : g.metin@nh-hotels.com