Brussels Special Venues | C/A Planner

Brussels Special Venues

De grootste keuze in unieke locaties voor evenementen in Brussel

De meer dan 40 leden van Brussels Special Venues bieden samen de grootste keuze in unieke locaties in Brussel.

Venues voor elk type events

De meer dan 40 leden van Brussels Special Venues beschikken samen over ontelbare modulaire ruimtes en een scala aan architecturale stijlen: musea, theaters, industriële sites, art decogebouwen en moderne ruimtes. Ze hosten er conferenties, meetings, diners, cocktails, tentoonstellingen, enzoverder. Zo komen ze tegemoet aan elk type b2b-event, groot en klein.

Waarom kiezen voor Brussels Special Venues?

Omdat Brussels Special Venues een uniek concept is: deze non-profitorganisatie verzamelt namelijk zowat alle speciale eventlocaties in de hoofstad van Europa op eenzelfde website: www.venues.be. Op die website vind je de fantastische Venue Finder. Je kunt er je criteria ingeven en met één enkele klik een bericht sturen naar alle venues die aan je vereisten voldoen. Je ontvangt dan vrijblijvend offertes van de venues die beschikbaar zijn en vervolgens kun je je keuze maken. Uniek in Europa en gratis! Je betaalt geen enkele commissie.

Persoonlijke behandeling van je aanvraag

Probeer de Venue Finder eens en overtuig jezelf. Wil je toch liever een persoonlijk contact? Ook dat kan. De coördinatrice behandelt elke aanvraag met zorg en een glimlach. Ook die service is gratis. Een simpel mailtje met je aanvraag naar heidi@venues.be volstaat. Welkom in Brussel! Welkom bij Brussels Special Venues!

Een website met alle speciale eventlocaties in Brussel.

Delen

Direct contact

Brussels Special Venues

Heidi Martens
Office & PR manager
heidi@venues.be
www.venues.be